• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amhsi düşük olup hamile kalanlar

mimozamnerde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
300
34
48
34
Kızlar merhaba burada amhsi düşük olup hamile kalanlar bize ümit olabilirler mi ?
Duyduğunuz ya da siz yazarsanız memnun oluruz sevgiler 😍

Görümcemin 0.2 ydi ve ilk denemede olmuş. Amh değerinin hamile kalmakla doğrudan ilgili olduğunu sanmıyorum 1 sperm ve 1 yumurta olduğu sürece her zaman gebelik oluşabilir çok örnek var ve 0.2 çıktıktan sonra neredeyse 7 sene geçti 40 yaşında hala adetleri düzenli

Görümcemin 0.2 ydi ve ilk denemede olmuş. Amh değerinin hamile kalmakla doğrudan ilgili olduğunu sanmıyorum 1 sperm ve 1 yumurta olduğu sürece her zaman gebelik oluşabilir çok örnek var ve 0.2 çıktıktan sonra neredeyse 7 sene geçti 40 yaşında hala adetleri düzenli
Doğal yolla olduğunu söylememişim

Kızlar merhaba burada amhsi düşük olup hamile kalanlar bize ümit olabilirler mi ?
Ben 44 yaşında 0,492 amh doğal yolla hamile kaldım ama 8 haftalık maalesef yaşamadı kürtaj oldum ama hamile kalınır yani herkeste aynı olacak bir durum değil

Amh düşük diye niye korkutuyorlar insanı ben anlamadım ya .

Benim amh 0.37
Doktor o kadar olumsuz konuştu ki… bunları duymasaydım hiç stres yapmazdım. Başka bize umut olacak yok mu😍😍 cok dusuk amh ile hamile kalam var mı doğal yolla? Ben temmuzdan beri deniyorum sonuç yok. Bu kadar önemli mi amh? Benim yaş 34..

Benim amh 0.37
Doktor o kadar olumsuz konuştu ki… bunları duymasaydım hiç stres yapmazdım. Başka bize umut olacak yok mu😍😍 cok dusuk amh ile hamile kalam var mı doğal yolla? Ben temmuzdan beri deniyorum sonuç yok. Bu kadar önemli mi amh? Benim yaş 34..
Normal diyprar ama 22 yaşıma amh 1 3 yıl sonunda mayısta gebe kalmıştım düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim sanırım testlerim silik adet gecikmesini bekliyorum. Size verebileceğim tavşsye amh önemli değil nenelerimiz amh mı biliyordu sağlıklı beslen her gün Yumruta incir havuç kefir bunlarla beslen bol su yürüyüş 1 yumurta yeterli olacak bebek için bol şanslar 🩷

Benim çok ama çok şansı aşırı şanslı kuzenim iki ayda kaldı 0.3 ile hiçbir şey yapmadan aşırı stresle üstelik doktorlar bu rahimde bebek durmaz dediği an onun düşüncesi ikinciye de böyle kolay kalacak olması ben ise üç olumsuz tüp bebek ve hala olumsuz doğal denemeler

Benim amh 0.89 cikti ilk şok olmuştum hic beklemiyordum yani düzenli adet olurum şaşırdım sonra 3 doktora gittim ucude hep olumlu seyler soyledi asla amh yi one surmediler yumurtaliklarima baktılar kendi kendine büyüyor hatta bugun muayene gittim catlamis diger hormon testlerim gayet iyi sen normal yoldan cok rahat hamile kalırsın stres yapma dedi amh kalite demek degil takma kafana dedi yasim 29 bu arada umarım bu ay güzel haberler alirim,alırız:)

Benim amh 0.89 cikti ilk şok olmuştum hic beklemiyordum yani düzenli adet olurum şaşırdım sonra 3 doktora gittim ucude hep olumlu seyler soyledi asla amh yi one surmediler yumurtaliklarima baktılar kendi kendine büyüyor hatta bugun muayene gittim catlamis diger hormon testlerim gayet iyi sen normal yoldan cok rahat hamile kalırsın stres yapma dedi amh kalite demek degil takma kafana dedi yasim 29 bu arada umarım bu ay güzel haberler alirim,alırız:)
Amin bitanem. Benim güncel durumum aynı. Şuan regl devam :)

Konuyla ilgisi olabilir diye belirteyim, adetlerim hep düzenliydi. 0.63 amh ile ilk ay denememde hamile kaldım. Malesef olumlu sonuclanmadı ama hamile kalınabiliyor. Bana da direkt tüp bebek demişlerdi.
Şuan peki nasıl gidiyor gebelik var mı? Benim yaş 34. O yuzden cok valit kaybetme dedi moralleri bozdu işte tahmin edersiniz ki

Amh yumurta rezervi demek ve bu her kadın için farklı değerde. Her ay düzenli adet gören bir kadın yumurta kaybı yaşıyor çünkü döllenmemis yumurta adet kanıyla atılır. Çocuk sahibi olmak için bir yıl korunmasız ilişki önerilir tabi kadin ve erkekte herhangi bir sağlık sorunu yoksa. Amh değeri düşükse tedavi yöntemleri denenmeli. Kadının yaşı da önemli. Allah evlat isteyen tüm kadınların kollarıni doldursun.

Back
X