Amino Asit metebolizma bozukluğu olup sağlıklı bebek doğuranlar

Saltanat1986

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
12
2
6
39
Slm arkadaslar amino asit metebolizma bozukluğu olupta sağlıklı bi gebelik geçiren varmı acaba ben ankarahacettepe de sinan beksaça gidiyorum bana bu problemden bahsetti ayrıca bende mtgfr homozigorum 7 yıllık evliyim 3düşüğüm var hiç çoçuğum yok sinan hoca metoin diyeti ve kortizonlabaslafım 2 yılönce ama henüz bi işerlwme yok tüpbebek denemek istiyorum fayda edermi acaba sağlıklıembriyolar enjekte edilceği için öyledüşğndüm bana yardımcı olacak bilgi ve akıl verirmisinniz ne yapcağımı bilmiyorum

merhaba bende sınan hocanın hastasıyım,deneyıp sonuc alamadınız mı sınan hocadan ?

2 yıldır gidiyorum bi düşük yaptım ama benden kaynaklı o ay ilaclarımı kullanmadım hiç diyetimide yapdım bu ay sıkı sarılıyım diyete öyle gidiyim diyorum
Ya burda benle aynı olan bi arkadas var ona nadıl ulasabilirim 06EE ismi ondada amino asitvarmıs cok olmuş yazalı nasıl ulaşcam ya ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…