mrb hanımlar 9 aylık bir kızım var.7 aylıkken ateş,kusma ve ishal rahatsızlıgı ile dr gittik.kaka testinde amip dizanteri(bagırsak mikrobu) cıktı.2 aydır nidazol kullanıyoruz bir ay önce gecmişti ama yine tekrarladı.kusma şikayetiyle gittigimizde kakasında amip cıktı.ne illet bişeymiş bu gecmek bilmiyor kafayı yemek üzereyim.lütfen bunu yaşan bilen varsa bana yardım etsin.nasıl gececek bunu bi çaresi yokmudur.yardımlarınızı bekliyorum
Ben geçen sene yaşadım bunu. 22 yaşında olmama rağmen çok kötü oldum ki sizin çocuğunuz daha 9 aylık kıyamamBen iki serumla ancak ayağa kalkabilmiştim. Hala arada oluyor ama eskisi gibi şiddetli değil. Önerim tedavisine dikkat edin, aksaklık olmasın bir de çok ateşlendirdiği için ateşine çok dikkat edin.
Ben geçen sene yaşadım bunu. 22 yaşında olmama rağmen çok kötü oldum ki sizin çocuğunuz daha 9 aylık kıyamamBen iki serumla ancak ayağa kalkabilmiştim. Hala arada oluyor ama eskisi gibi şiddetli değil. Önerim tedavisine dikkat edin, aksaklık olmasın bir de çok ateşlendirdiği için ateşine çok dikkat edin.
gecmiş olsun.cok zor bir durum canım, yavrum nasıl kıvranıyor dayanamıyorum onu öyle görünce sürekli huzursuz.ateşi çok şükür ilk başlangıncda olmuştu bir daha olmadı.cevabın için tşk edrm.
2 aylıkken benim bebeğimde geçirdi dizanteri..
nidazol geçirmedi bizde de 15 gün kullandık..
dr önerisiyle yurt dışından bir ilaç kullandık.türkiyede satış izni yok...ondan da 2 şişe bitirdik ancak sildi yavrum..
dr unuz ile bir görüşseniz önerirse sizde kullanırsınız..
2 aylıkken benim bebeğimde geçirdi dizanteri..
nidazol geçirmedi bizde de 15 gün kullandık..
dr önerisiyle yurt dışından bir ilaç kullandık.türkiyede satış izni yok...ondan da 2 şişe bitirdik ancak sildi yavrum..
dr unuz ile bir görüşseniz önerirse sizde kullanırsınız..
canım duydum bir kaç kişiden dr soruyum dedim ama hep unutuyorum aslında bende getittirebilir.ilacın ismi h ile başlıyor demi.yada bana özelden atabilirmisin.