amiri fena kızmış olmalıı

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar erkek arkadaşım polis ama sivil ve içerde çalışıyor. bu sabah yanına gitmiştim yemek yedik sanırım bişi dokundu karnıma ağrı girdi yığıldım kaldım öyle ne olduğunu da anlamadım ama çok acı çekiyodum ayağa falan kalkamadım, erkek arkadaşım da biraz telaş yaptı noluyo diye bir de titreme nöbeti geldi nedense :/ buz kestim resmen erkek arkadaşım da ellerimi ısıtmak için elimi tutmuştu avucunun içinde o sırada amiri geçti yanımızdan. erkek arkadaşıma burası bir resmi kurum neyse görüşücez falan deyip dinlemeden çekti gitti. :/ canım çok sıkıldı, sizce nolur erkek arkadaşımın da canı çok sıkkın onu nasıl teselli edebilirim

Af buyrun belki yardımcı olabilirim,hangi ildeydiniz?

ankara canım, valla bi akıl verirsen çok sevinirim. çünkü amiri erkek arkadaşıma zaten gıcık o yüzden açık arayıp duruyo... hiç bir suçu günahı da yok. iç hizmetlerde çalışan başka birileri kavga etmiş ve o gün yanlışlıkla erkek arkadaşımın adını amire vermişler. o da o günden beri uğraşıp duruyo :/ ne yapabileceğimi şaşırdım kaldım valla

Morel bozulacak bi durum degil.sevgilin daha yeni memur sanirim.biz neler gorduk bu devede kulak bile degil canim

Morel bozulacak bi durum degil.sevgilin daha yeni memur sanirim.biz neler gorduk bu devede kulak bile degil canim

evet yeni memur 3. yılı. ya zaten bir karışıklık olmuş bir kavga nedeniyle erkek arkadaşımın ismini amire vermişler ama erkek arkadaşım orada bile değildi o kavga olduğunda... durum öyle olunca açık arıyo işte.

hanımlar erkek arkadaşım polis ama sivil ve içerde çalışıyor. bu sabah yanına gitmiştim yemek yedik sanırım bişi dokundu karnıma ağrı girdi yığıldım kaldım öyle ne olduğunu da anlamadım ama çok acı çekiyodum ayağa falan kalkamadım, erkek arkadaşım da biraz telaş yaptı noluyo diye bir de titreme nöbeti geldi nedense :/ buz kestim resmen erkek arkadaşım da ellerimi ısıtmak için elimi tutmuştu avucunun içinde o sırada amiri geçti yanımızdan. erkek arkadaşıma burası bir resmi kurum neyse görüşücez falan deyip dinlemeden çekti gitti. :/ canım çok sıkıldı, sizce nolur erkek arkadaşımın da canı çok sıkkın onu nasıl teselli edebilirim

erkek arkadaşın amirine gidip anlatacak durumu. tüm samimiyetiyle anlatırsa bence inanır karşındaki. zaten adam fesat yapılıysa inanmak istemiyorsa hiç bir şekilde inanmaz ve hep çıkar böyle amirler. o yüzden zamanının sezssizliği de çözer ama bir kere konuşmak gerek.

Istedigi kadar acik arasin sunu unutma onun maasini amiride vermiyo onu ise yerlestiren amiride degil bir amir gelir bir amir gider.hepsi hikaye rahat olsun abi yeter

Amire gidip gorusmek demek sucu kabul etmek demektir.dik durmak en iyisi.cunku o amir bastan 3-0 önde.egilirsen ezilirsin.

Istedigi kadar acik arasin sunu unutma onun maasini amiride vermiyo onu ise yerlestiren amiride degil bir amir gelir bir amir gider.hepsi hikaye rahat olsun abi yeter

amiri sadece sicil kullanabiliyor. o da önemli tabi. adam taktıysa fena yapar. bir de asaleti onaylanmamış memursa vay haline

Olaya bu kadarmi hakimsiniz.3 yillik memurun asaletimi kalirmis.birde su var amirdir 6 aydan 6 aya gelir gider.temmuzda tayin olur zaten

Durum her ne olursa olsun cizdiginiz görüntü hoş olmamış. Orası bir kamu kurumu, ayılıp bayılmak baska bişi, el ele tutmak baska bişi.

Üstelik emniyet gibi yerlerde bu tarz seyler daha da önem arz eder. Sorusturma acar, sürdürür, uğrasır yani. İşiniz yaş.

Olaya bu kadarmi hakimsiniz.3 yillik memurun asaletimi kalirmis.birde su var amirdir 6 aydan 6 aya gelir gider.temmuzda tayin olur zaten[/QUOTE

olaya bu kadar mı hakimsiniz derken anlayamadım, 3 yıllık memurun asaleti mi kalırmış derken hiç anlamadım. gazeteciyim tüm gün cümlelerle oynuyorum ama bu iki cümleyi cevabıma cevap olarak alakalandıramadım. öte yandan şunu belirteyim ki konuya hakim olduğunuza göre 3. yılına girmiş bir memurun önümüzdeki mayıs ayında tayinin çıktığını da biliyor olmalısınız

Valla kusura bakmayin kizlar kimse kiz arkadasini elinden tuttu diye sorusturma acmaz actiramaz acmasinada izin vermezler en fazla ifadesini alirlar ki bu cok komik bi durum.soyle bakalim evlafim kizin elini niye tuttun ??? Mu diyecekler. Guluyorum valla. Ne surundurmesi ne asmasi ne kesmesi.duyanda kizilayda sallandircak zanneder..

Durum her ne olursa olsun cizdiginiz görüntü hoş olmamış. Orası bir kamu kurumu, ayılıp bayılmak baska bişi, el ele tutmak baska bişi.

Üstelik emniyet gibi yerlerde bu tarz seyler daha da önem arz eder. Sorusturma acar, sürdürür, uğrasır yani. İşiniz yaş.

el ele tutmak değil anlamamışsınız veya hiç kimse kötü olduğunuzda ellerinizi avucunda tutup ısıtmaya çalışmamış

Olaya bu kadarmi hakimsiniz.3 yillik memurun asaletimi kalirmis.birde su var amirdir 6 aydan 6 aya gelir gider.temmuzda tayin olur zaten[/QUOTE

olaya bu kadar mı hakimsiniz derken anlayamadım, 3 yıllık memurun asaleti mi kalırmış derken hiç anlamadım. gazeteciyim tüm gün cümlelerle oynuyorum ama bu iki cümleyi cevabıma cevap olarak alakalandıramadım. öte yandan şunu belirteyim ki konuya hakim olduğunuza göre 3. yılına girmiş bir memurun önümüzdeki mayıs ayında tayinin çıktığını da biliyor olmalısınız

3 yillik memurun tayin olma olayi calistigi kurumdan kuruma değişir bu 1, arti ben bu cumleyi size hitaben degil asaleti tastik olmamissa memuriyeti yanar diyen arkadas icin dedim. Ayrica 1 elden tutuldu diye hicbir memur istenmeyen memr olamaz.sanki basindaki amir ve diger arkadaslari kimin ne oldugunu bilmiyormu.elden tutuldu diye kmse tayin cikartamaz

el ele tutmak değil anlamamışsınız veya hiç kimse kötü olduğunuzda ellerinizi avucunda tutup ısıtmaya çalışmamış

Ne münasebet, emniyet müdürlüğü gibi bir yerden bahsediyorum. Burada sara krizi geciren bir kuzenimin ellerini ben de tuttum ama avucumun icine alıp ısıtmaya calısmadım, öyle bir görüntü cizmedim.

İşinize gelmeyen yorumlar olduğunda niye saldırıya geciyorsunuz?

normal şartlarda hiç bişey olmaz ama amiri gıcık bir tipse azıcık
kızabilir :1:içiniz rahat olsun zaten tayini çıkacakmış.

Valla kusura bakmayin kizlar kimse kiz arkadasini elinden tuttu diye sorusturma acmaz actiramaz acmasinada izin vermezler en fazla ifadesini alirlar ki bu cok komik bi durum.soyle bakalim evlafim kizin elini niye tuttun ??? Mu diyecekler. Guluyorum valla. Ne surundurmesi ne asmasi ne kesmesi.duyanda kizilayda sallandircak zanneder..

Kurumdan kuruma değişir. Değil el ele tutuşmak etek boyu kısa diye sürülen, soruşturma acılan (baska bir bahane ile) bir sürü memur tanıyorum.

Olaylar sizin görebildiğiniz kadar basit değil. Devir cok değişti.

Kurumdan kuruma değişir. Değil el ele tutuşmak etek boyu kısa diye sürülen, soruşturma acılan (baska bir bahane ile) bir sürü memur tanıyorum.

Olaylar sizin görebildiğiniz kadar basit değil. Devir cok değişti.

Evet kesinlikle devir cok degisti.adam harcamak artik okadar kolay degil.hukuki olarak birsuru secenek var.arti elden tuttu diye kimse kimseyi yerinden edemez.sonucta amirinin buna yetkisi yok.

Evet kesinlikle devir cok degisti.adam harcamak artik okadar kolay degil.hukuki olarak birsuru secenek var.arti elden tuttu diye kimse kimseyi yerinden edemez.sonucta amirinin buna yetkisi yok.

Zaten amir baska bir olay yüzünden mimlemis arkadaşı. Yetkisi dahilinde huzursuz edecektir ben bunu söylemeye calısmıştım. İc görevdeymiş dısarı verir vs vs.

Bir de adam harcamak kolay değil demişsiniz; adliyedeki katip arkadaşlarla konuşmanızı tavsiye ederim. Hukuğun göbeğinde calısıyorlar. Baslarına neler geliyor bir de onlar anlatsın.

Son düzenleme:
Back
X