amiri fena kızmış olmalıı

"Bu da geçer canım, atlatırız" deyin.

Allah askına eşim emniyet teskilatında, dayım polis, kaynım öğretmen polis vs vs uzar gider. Evet herkes haddini bilir. Mevzuatı, işleyisi, kamu kurumlarını cok iyi bilen bir devlet memuruyum ben sizin gibi bakamadım su hayata :)

Bakmak var gormek var . Yasayip aciyi kederi test etmek var.

Durum her ne olursa olsun cizdiginiz görüntü hoş olmamış. Orası bir kamu kurumu, ayılıp bayılmak baska bişi, el ele tutmak baska bişi.

Üstelik emniyet gibi yerlerde bu tarz seyler daha da önem arz eder. Sorusturma acar, sürdürür, uğrasır yani. İşiniz yaş.

ya da başka bir açıdan; oraya yemek yemeğe gitmek ne kadar uygun?

Benim eşimde emniyet personeli.

Eşim benim iş yerime çok geldi yemek yedik ama ben eşimin iş yerinde bırak ellerimi ısıtmasını yemek bile henüz yiyemedim, 8 yıllık evliyiz.

Onuda geçtim iş yerine gittim ama odasına bile girmedim, gerçi eşimin çalıştığı birimden dolayı yasak ama.

Bence hoş bir görüntü olmamış.

Teselli kısmına gelince teselli edecek pek bir şey gelmedi aklıma.
:43:

Benim eşimde emniyet personeli.

Eşim benim iş yerime çok geldi yemek yedik ama ben eşimin iş yerinde bırak ellerimi ısıtmasını yemek bile henüz yiyemedim, 8 yıllık evliyiz.

Onuda geçtim iş yerine gittim ama odasına bile girmedim, gerçi eşimin çalıştığı birimden dolayı yasak ama.

Bence hoş bir görüntü olmamış.

Teselli kısmına gelince teselli edecek pek bir şey gelmedi aklıma.
:43:

bir de sen evlisin yani. amirlerin de saygısı vardır aile ortamına. benim babam da askeriye mensubu ortamları çok iyi biliyorum. ama sevgili çok çok farklı bir durum bu ortamda. sen evli olmana rağmen dikkat ediyorsun. bunlar..

bir de sen evlisin yani. amirlerin de saygısı vardır aile ortamına. benim babam da askeriye mensubu ortamları çok iyi biliyorum. ama sevgili çok çok farklı bir durum bu ortamda. sen evli olmana rağmen dikkat ediyorsun. bunlar..

Teşekkür ederim ipekcim de emniyet personeli olmasada ben dikkat ederdim.

Bir resmi kuruma gittiğimde öyle bir manzara ile karşılaşmakta istemezdim.

Arkadaşın eşi sivilmiş ama yanlışım yoksa üniforma ile ile polislerin dışarıda el ele tutuşması bile yasakmış, öyle duydum emin değilim.

Benim eşimde sivil, hiç üniforma giymediği için sistemi tam bilmiyorum ama öyle duydum.

o sizin doğrularınız erkek arkadaşım iki ay sonra nişanlım olacak bu arada belirteyim dip not olarak, ciddi düşündüğüm bir kişi benim iş yerime istediği anda gelebilir üstelik gazeteciyim yoğun bir tempom var ama iş yerime gelebilir ben haberimi yazarken veya röportaj yaparken rahatsız etmediği sürece no problem yani. ki erkek arkadaşım ortamın uygun olduğunu orada beraber kahvaltı yapabileceğimizi söylüyorsa bende seve seve davete icabet ederim yani. sonuçta siz o kurumun içinde değilsiniz, nasıl bir yer olduğunu bilmiyorsunuz ama erkek arkadaşım biliyor o yüzden onun ve benim doğrularımın hükmü geçerlidir

Herkesin doğrusu kendine ise
Neden konu açıyorsunuz ki ?

7 yıllık evliyim iş yerine hiç gitmedim gerek olmadığı için ama gitmem gerekseydi de orda yemek yermiydik bunuda bilmiyorum. bir şey olacağını sanmıyorum en fazla resmi olup karakolda çalışır. teselli olarak ta güzel bir yemek ardında küçük bir hediye olabilir.

7 yıllık evliyim iş yerine hiç gitmedim gerek olmadığı için ama gitmem gerekseydi de orda yemek yermiydik bunuda bilmiyorum. bir şey olacağını sanmıyorum en fazla resmi olup karakolda çalışır. teselli olarak ta güzel bir yemek ardında küçük bir hediye olabilir.

eşinizin iş yerine gitmemiş olabilir ama ben bu durumda ne yapabilirim ki, gitseydiniz o zaman :))) zaten benim oraya gitmem sorun değil her gün gittiğim bir yer

bunlar.... derken ?! hiç hoş değil, ve belirteyim ilk defa gittiğim bir yer değil erkek arkadaşımın çalıştığı her gün gittiğim bir yer evet gitmemiş olabilirsin ama ben duruma ne yapabilirim gitseymişsiniz keşke nazar etmezmişsiniz :1: hem tek ben değil çoğu kişinin misafiri geliyor, ortada bir yasak yok yani

konuya yorum yapabilir, görüş beyan edebilirsiniz ama bence şu doğru diye bir kalıp yazamazsınız

Yaparım
Amaç bu zaten
Bence şu doğru diyeceğiz tabi
Konu sahibi nasıl istiyosa, ona göre yorum yapmak zorunda değiliz
Her insanın görüşü farklıdır, buna saygınız yoksa eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmanıza da lüzum yok

Bu arkadaş öneride bulunmuş

eşinizin iş yerine gitmemiş olabilir ama ben bu durumda ne yapabilirim ki, gitseydiniz o zaman :))) zaten benim oraya gitmem sorun değil her gün gittiğim bir yer

Sizin verdiğiniz cevap çok tuhaf
Yemek ve hediye ile teselli edilebilir demiş, teşekkür edeceğinize aman eşinizin işyerine gitmediyseniz benim sorunum değil deyip gülücük atıyosunuz

Yaparım
Amaç bu zaten
Bence şu doğru diyeceğiz tabi
Konu sahibi nasıl istiyosa, ona göre yorum yapmak zorunda değiliz
Her insanın görüşü farklıdır, buna saygınız yoksa eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmanıza da lüzum yok

Bu arkadaş öneride bulunmuş

Sizin verdiğiniz cevap çok tuhaf
Yemek ve hediye ile teselli edilebilir demiş, teşekkür edeceğinize aman eşinizin işyerine gitmediyseniz benim sorunum değil deyip gülücük atıyosunuz

kendini kanıtlama çabasındasın süper :1:

Benim anlamadığım siz onu teselli etseniz ne olacak ki? ev alsanız bile işinde sıkıntı yaşanmasına sebep olduysanız bunun bir önemi yok.. her gün gidiyorum demişsiniz, ama amirinin verdiği tepkiye göre demek ki hergün gitmemeniz gerekiyormuş :34:

Benim anlamadığım siz onu teselli etseniz ne olacak ki? ev alsanız bile işinde sıkıntı yaşanmasına sebep olduysanız bunun bir önemi yok.. her gün gidiyorum demişsiniz, ama amirinin verdiği tepkiye göre demek ki hergün gitmemeniz gerekiyormuş :34:

canım gazeteciyim ben emniyetin haberleriyle de ilgileniyorum gitmem de bi sıkıntı yok yani :ssz: :51:

Back
X