• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniosentez

hndn37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
1
0
86
Erzurum
Doktor bey dün doktora gittim ve doktorum bana amniosentez önerdi ve dünyam başıma yıkıdı bu çocuğa sahip olmak için 10 yıl bekledim sizin bu işte çok iyi olduğunuzu duydum lütfen bana yardım edin bu testi yaptırmam gercekten gerekli yaptırmasam neler olur

Doktor bey dün doktora gittim ve doktorum bana amniosentez önerdi ve dünyam başıma yıkıdı bu çocuğa sahip olmak için 10 yıl bekledim sizin bu işte çok iyi olduğunuzu duydum lütfen bana yardım edin bu testi yaptırmam gercekten gerekli yaptırmasam neler olur
Hanımefendi, amniosentez işlemi korkulacak bir işlem değildir. Ben 3 yıldır bir tüp bebek merkezinde sizin gibi hastalara bu tür işlemleri yapıyorum. Hastalarımın %90 ı yıllardır çocuk özlemi olan hastalar. Yani hepsi sizin durumunuzda ve endişe duyuyorlar. Burada işlem yapıp yaptırmamaya en kötü senaryoya göre karar verilmeli. "Problemli bir çocuk doğurursam ne yaparım?" Cevabınız "ne olursa olsun bu çocuğu doğuracağım, onun da yaşamaya hakkı var" ise işlem yaptırmayabilirsiniz. Bu test çocuğunuzda problemi bulmak için değil, onun sağlıklı olduğunu ispatlamak için yapılıyor. Sağlıklı günler dilerim

Back