Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba .15 haftalık hamileyim dr bugün muayenede suyun azalmış görünüyor dedi ama üzerinde durmadı .nette araştırınca panikledim bu durumu yaşayan varmı daha önce :26:
merhaba,ben de 15 haftalıkken amniyosentes yaptırdım.17cc su alındı.eksilen su yerine nasıl gelir bilmiyorum.doktora sormayı unuttum,zaten çok gergin bir gündü.allah yardımcımız olsun.
canım bende aynı problemi uzun süre yaşadım ama şimdi 34.haftadayım normale döndü sıvı. bunun tek çaresi günde 3 litre su içiceksin bol bol dinlenceksin ve iyi beslenceksin. ben 3 litre suyu içip dinlenince suyumuz düzeldi şimdi alışkanlık oldu su içmek bende. amnion sıvısının az olması riskli bi durum dahada azalmadan dediklerimi uygula bence tatlım
sağolun.normalde çok su içen biriydim ama 2 aydır bulantım kusmam çoktu.hep kuru beslendim sıvı almadım hiç.bide 2 gündür temizlik yaptım çok yoruldum belki oda sebep olmuştur bu hafta uygulayacağım bakalım inşallah sorun çıkmaz
merhaba,ben de 15 haftalıkken amniyosentes yaptırdım.17cc su alındı.eksilen su yerine nasıl gelir bilmiyorum.doktora sormayı unuttum,zaten çok gergin bir gündü.allah yardımcımız olsun.
sağolun.normalde çok su içen biriydim ama 2 aydır bulantım kusmam çoktu.hep kuru beslendim sıvı almadım hiç.bide 2 gündür temizlik yaptım çok yoruldum belki oda sebep olmuştur bu hafta uygulayacağım bakalım inşallah sorun çıkmaz
Bana da bir dönem sıvının az olduğu söylendi, yapılacak şeyleri de araştırdığımda, nedeninin çok çeşitli olabileceği gibi belli bir çözümü olmadığını öğrendim. Su içmenin doğrudan bir faydası olmadığını söyleseler de yine de nasılsa zararı olmaz diye bol bol su içtim-öncesinde ben de bulantılar nedeniyle suyu azaltmıştım, çünkü su bulantıyı arttırıyordu-, beslenmeme ve stres düzeyime dikkat ettim, günde 2-3 hurma yedim; 3 hafta sonra tekrar doktora gittiğimde sıvı normale dönmüştü..
Kendini ve bebişi üzme, sıvı azlığını fazla düşünmemeye çalışmanı, stres yapmamanı öneririm..
Sevgiler
ben 32 haftalıkken yaşadım herşey normalken 5 gün sonra suyu sınıra dayanmış dedi doktorlar şimdi 37 haftalık hamileyim suyu artmadı ama dahada azalmadı çok dikkat et.Kendini aç bırakma bol su iç(3 litre kadar) sol tarafına uzan bide doktor bana bebe aspirini verdi günde bir defa içiyorum.İlerleyen haftalarda bebeğin hareketlerini takip et bu çok önemli sen gebeliğin başında olduğun için suyun normale döner diye umut ediyorum.Normale döndüğünde mutlaka dinlen yorma kendini ben bu konuda epey sıkıntı çektim onun için paylaşmak istedim.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bende 24. haftamdayken doktor suyun az bol su iç demişti. doktor üzerinde çok durmayınca bende çok önemsememiştim açıkcası. gerçi günde en az 2 lt içtim yinede ama dediğiniz gibi bulantı yaptığı için çok abartamadım su içmeyi. bugün kontrole gittim 28. haftamdayım. su az olduğu için sezeryan olabilir falan dedi ama gelişimi normal şükür hiçbir sorun yok dedi. bende normal doğumda çok ısrarlıyım dediğiniz gibi en iyisi ben yanımda su şişesiyle gezeyim. inşallah düzelirde oğlum zamanında normal doğumla gelir dünyaya...