Doğuma Hazırlık Amniyo sıvısı fazla olanlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elif2780

3 melek annesi❤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
1.055
3.579
53
25hafta 1günlük gebeyim. Doktor bebeğin suyunun normaşde çok fazla olduğunu söyledi. Şeker olabileceğinden şüphelendi. Şeker yüklemesi yaptırdık. Sonucum normal çıktı 28.haftada tekrarlayalım dedi. Ama su fazla olduğu için erken doğum riski olduğunu da söyledi. Açıkcası korkuyorum. Başına böyle bi durum gelen oldu mu? Neler yaşadınız?

Ben ikili test için amniyo sıvısı aldıracağım zaman , farklı nedenle yani su fazlalığından dolayı da sıvı aldıracak olan vardı hastanede . Şaşırmıştım demek bir sürü nedeni var ve bebek için de ne azı ne çoğu diye.

25hafta 1günlük gebeyim. Doktor bebeğin suyunun normaşde çok fazla olduğunu söyledi. Şeker olabileceğinden şüphelendi. Şeker yüklemesi yaptırdık. Sonucum normal çıktı 28.haftada tekrarlayalım dedi. Ama su fazla olduğu için erken doğum riski olduğunu da söyledi. Açıkcası korkuyorum. Başına böyle bi durum gelen oldu mu? Neler yaşadınız?

Merhaba şuan bende 30 haftalığım banada 26. haftamda su fazlam oldugu söylendi. Şuan ki durumunuz nedir. Farklı bişey yaptrdınızmı

Merhaba şuan bende 30 haftalığım banada 26. haftamda su fazlam oldugu söylendi. Şuan ki durumunuz nedir. Farklı bişey yaptrdınızmı
Şuan 33haftadayım. 28.haftamda su yine fazla ama normal düzeye yakın demişti doktorum. Yine geçen hafta gittiğimde de aynı şeyi söyledi. Sorun edilcek düzeyde olmadığı için takip ediyoruz

Back
X