- Konu Sahibi heroprenses
gecen gün doktorum sıvın fazla dedi ve magnezyum verdi benim durumumda olan veya yasayan varmı size neler dedi doktor ne yapmalıyız baska nelere dikkat etmeliyiz acabaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de geçen hafta amniyon sıvı fazlalığı çıktı. Şu an 21. haftamdayım ve bu cumartesi yani iki gün sonra şeker testi yapılacak. Sanırım şeker varsa bebek çok işediği için sıvı miktarı da artıyormuş. Tabi başka nedende olabilir. Orasını cts göreceğim artık. Ama inşallah şeker çıkmaz bayram arefesi rejime mi girilir. Üstelik hamileyken insan şımarmak daha bi rahat yemek istiyor. :) Umarım sıkıntı olmaz. Sana da çok geçmiş olsun. İnş. düzelir biran önce.
25 haftalık hamileyim doktorum sıvı miktarının üst sınırda olduğunu söyledi, şeker sonucum normal çıktı çok korkuyorum böyle bişey yaşayıp erken doğum yapan ya da bebeği sağlıklı olan var mı lütfen aydınlatın, iki hafta sonra ölçüm yapılacak ama ben çok endişelendim, ayrıntılı ultrasonda hiçbir anomali bulgusuna rastlanmadı allah herkesin bebeğine sağlık versin
benimde % 10 luk bi fazlalığım vardı ve erken doğum yaparsın dedi doktor normalde bu haftalarda dogum yapmam gerekiyordu fakat bebeğim 7 ekimde yani 36.haftamızda doğdu.suyumum patlamasına ve 3 saat kadar normal doğum sancısı çekmeme rağmen bebegimin başı dönmediği için acil sezeryana alındım.genel anestezi ile doğum yaptım.çok şükür rabbime bebeğimde bende sağlıklıyız.bol bol dua edin.birde çok fazla kasılmalarım oluyordu hiç kalkma dedi doktor dinlenmek çok önemli stres yapmayın (demek kolay biliyorum ama).
aaaa başka mesajınızda gördüm,sizde mi selim beye gidiyorsunuz
ben başka yerde yaşıyorum ama orada doğum yapmak istiyorum nasip olursa.
tavsiye alarak gitmeye başladık inşallah Rabbim tamamına erdirir sağlıkla hepimizin hamileliğini![]()
evet canm selim beye gidiyorum bursadanmısın sende ... nasıl gidiyor kontroller haberleşelim buradan Amin inşallah :)
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır dilerim. Ne yaptınız cevap verirseniz çok sevinirim...Merhaba konu başlığı çok eski ama şu anda benim de aynı sorunum var. 23+5 kontrolümde doktorum amniyon sıvısının fazla olduğunu ve şeker yükleme testi yapmamız gerektiğini söyledi. Nitekim test temiz çıktı, sebebini araştırmak için beni araştırma hastanesine perinatologa yönlendirdi, ayrıntılı ultrasonda bebekte bir anomali görmedi doktor ve normal poliklinik doktoruma randevumuma düzelmez ise tekrar kontrolüne karar verdi. Aradan 16 gün geçti ve kendi doktoruma muayeneye gittiğimde suyun hala fazla olduğunu söyledi. Bu bazen sebebsiz olsa da bebekte doğumdan sonra görülebilen bir hastalıktan ileri de gelebileceğini söyledi. Hatta içimiz rahat etsin seni başka bir perinatoloğa göndereyim 2. bir göz daha baksın belki bir şey kaçırmıstır dedi. En büyük korkusunun erken doğum olduğunu söyledi ama şükür ki rahim uzunluğu iyiymiş, bebeğin gelişimi haftasiyla uyumlu. Şu an 24+6 dayız, ve karnım gerçekten çok gergin. Bebebğim maşallah kıpır kıpır. Umarım bir sorun yoktur. Sıvı fazlalığı normalde ne kadar sürede düzeldi sizlerin? veya hiç düzelmeden sağlıklı ve zamanında doğum yapan var mı?
Merhaba cok sukur kizim 3 ayı doldurdu ve saglik durumu gayet iyi hatta masallah boy ve kilosu 15 gun onden bile gidiyor. ben 40+2 de zorunlu sezeryan oldum nst de stres ciktigi icin. Su fazlaligi son 36-37 haftaya kadar devam etti. 3 kez perinatolaga yonlendirildim hep bir acaba down sendromu var mi diye strese sokuldum.. Inanin hic bir sey yok. sizi sadece strese sokuyor doktorlar iciniz rahat olsun. simdiki aklim olsaydi hic takmazdim. sizde takmayinMerhaba bende aynı sorunu yaşıyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır dilerim. Ne yaptınız cevap verirseniz çok sevinirim...