amniyon sıvım azalmış:(

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkaşlar 32 haftamdayım amniyn sıvım azalmış:(yani sınırın altına eğil ama doktor azaldığını söyledi...moralimçok bozuk...suyuda çok içine bir insanım en az 2 litre içiyorum..bana bu konuda n eolur bilgi verin..bebeğimin gelişiine zararı olmuşmudur

Canim hic korkma benimde 30.haftamdan itibaren suyum azaldi hep erken dogum olabilir diyodu ama suan 38.haftamdayim sen su icip bol bol dinlenmene bak.bu saatten sonra suyun artmayabilir ama onemli olan daha da azalmamasi.

senin içtiğin suyla bebeğin suyunun çok bir alakası yok aslında. tek yapabileceğin şey sol tarafına yatıp bol bol dinlenmek. elinden geldiği kadar dinleneceksin.umarım çalışmıyorsundur. çalışıyorsan da 32. haftadaymışsın zaten. izne ayrıl istersen.

arkadaşlar çalışıyorum ama işim okadar ağır değil..çalışabilir kağıdı alım bıugün doktoran oda zaten sıvının azaldığınıbugün söyledi...bu araa moralim çok bozuktu biraz kenime geldim sayenizde...sınırın altında dğeilmiş sıvım sadece azalmış,,sizce bebeğim sakat filan olmaz demi..bilmiyprum çok korkular geliypr akıma su tüketimini artırım bugün ititbariyle

Geçen haftalarda banada dendi.
Su seviyem gayet iyiyken 'hafif azalmış sanki' dedi dr.
Biz tabi çok feci üzüldük.
Sanki günden güne azalacak gibi geldi.
Geçen kontrole gittik,dr 'geçenkine göre artmış' dedi.
Bilmiyorum şu anda nasıl..
Allah kimseye çıkmaz yol göstermesin.
Bunun tedavisi yok çünkü.
Dr sadece sol yana yatmamı ve bol su içmemi söyledi.
Neden dedi bilmiyorum.Cidden suyla alakası yokmuş.

benim bebeğimin 23 haftadan itibaren suyu hep sınırdaydı dr erken doğum riskimin olabileceğini hatta bebeğimn böbreklerinde bir sorun olabileceğini söylüyordu ama kızım 39 haftayı bitirdi ve maşallah sağlıklı bir şekilde doğdu ilk zamanlar çok üzülmüştüm bende ama sonradan kafama takmadım meraketme allahın izniyle birşey olmaz

aynı problemle ugraşıyorum yaklaşık 20 gündür ilk gittiğimde 10 mm den sonraki 10 günde 13 mm çıktı ama bugun ayrıntılaya girdiğimde yine düşük 10 mm çıktı moralim çok bozuk takip edilmesi gerektiğini söledi ne yapacagım bilemiyorum çok zor allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Back
X