- 22 Ekim 2014
- 83
- 25
- 98
- 33
- Konu Sahibi fanatikgsli
-
sıvıyı armut tüketimi çoğaltyormş ve bol su.tek bildiğim bu blmyrum yardmcı olabldm mi.üzme kendni ki bebeğn de strese girmesin onun içn direnmeye ve dua ile ALLaha sığınmaya gayret et.Rabbim inşallah sağ selamet acısını yaşatmadan imtihan etmedn bağışlar yavrunuzu.günde en az 3 lt su tüketmeye çalış,her wc öncesi sonrası 1 bardak su iç meselaArkadaşlar 20 haftalık hamileyim.. Ama amniyon sıvısı çok azalmış.. Doktorlarda akciğerinin gelişemiceğini,doğarsa bile hemen öleceğini,sıkışıklık dolayısıyla engelli olcağını, gebeliğimi sonlandırmamı söylediler.. Moralim çok bozuk ağlayıp duruyorumAllah rızası için yardım edinn.. Daha önce bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı olarak kucagına alan var mıı?
Tatlım profa da gittim o direk gebeliği sonlandıralım dedi. üniversite hastanesine gittim o da aynı şekilde. Moralim haliyle çok bozulduCanim telas yapma bebegin su seviyesi ne bir de daha boyle prof tarzi dr lara git benim kine de oyle dedi profa gittim seviyesi 11.2 dedi 8 den asagisina azalmis deriz yeterli dedi seninki de oyledir bir de bebek hareketli ise korkma drlar korkutuyor oyle.boyle olup saglikli dogum yapan cok var.bende su an 26 haftaligim
İnşaAllah canım inşaAllah.. İnan çok su içmediğim halde elimde su şişesiyle dolaşıyorum evde.. Ama hala bi artış yok. çok dua edin bana nolurrsıvıyı armut tüketimi çoğaltyormş ve bol su.tek bildiğim bu blmyrum yardmcı olabldm mi.üzme kendni ki bebeğn de strese girmesin onun içn direnmeye ve dua ile ALLaha sığınmaya gayret et.Rabbim inşallah sağ selamet acısını yaşatmadan imtihan etmedn bağışlar yavrunuzu.günde en az 3 lt su tüketmeye çalış,her wc öncesi sonrası 1 bardak su iç mesela
Canim bitmis mi yani su anlamadim ki kacinci haftadasin uzulme nolur .sol tarafina yat.peki prof sebep olarak ne diyor bebege doppler ile bakti mi bobreklerine filannİnşaAllah canım inşaAllah.. İnan çok su içmediğim halde elimde su şişesiyle dolaşıyorum evde.. Ama hala bi artış yok. çok dua edin bana nolurr
Suyu var ama çok azmışCanim bitmis mi yani su anlamadim ki kacinci haftadasin uzulme nolur .sol tarafina yat.peki prof sebep olarak ne diyor bebege doppler ile bakti mi bobreklerine filann
Allah razı olsun..Rabbim yardımcınız olsun hamilelerin duası kabul olurmuş duam sizlerle
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim.. Ama amniyon sıvısı çok azalmış.. Doktorlarda akciğerinin gelişemiceğini,doğarsa bile hemen öleceğini,sıkışıklık dolayısıyla engelli olcağını, gebeliğimi sonlandırmamı söylediler.. Moralim çok bozuk ağlayıp duruyorumAllah rızası için yardım edinn.. Daha önce bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı olarak kucagına alan var mıı?
Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim.. Ama amniyon sıvısı çok azalmış.. Doktorlarda akciğerinin gelişemiceğini,doğarsa bile hemen öleceğini,sıkışıklık dolayısıyla engelli olcağını, gebeliğimi sonlandırmamı söylediler.. Moralim çok bozuk ağlayıp duruyorumAllah rızası için yardım edinn.. Daha önce bu durumu yaşayıp bebeğini sağlıklı olarak kucagına alan var mıı?
Canım hiç üzülme amniyon sıvısını artıran tek şey havuç suyu İbrahim Saraçoğlu ndan duymuştum Rabbim şifa versin inşallah
Canım merhaba. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Bu kadar erken haftalarda olmasının sebebi neymiş doktor ne dedi? Belki umut olur yaşadığım bir olayı anlatayım. Doktorun kapısında beklerken hamile bi bayanla konuştuk. O son haftalardaymış. Doktor su bitiyor bebeği almazsak çok tehlikeli olur demiş. Erken olduğu için kadın kabul ermemiş. Eve gitmiş bir hafta boyunca çok su içmiş. Gittiğinde suyun biraz arttığını söylemiş. Kadın bu şekilde devam etmiş ve bebeği sağlıklı doğmuş. Ben de bundan etkilenip günde 3 litreye yakın su tüketiyorum. Belki işe yarar sen de bol bol su iç.Canim merhaba cok uzun zaman olmus hatta yillar olmus konuyu acali ama ayni sorun ben de var hatta iki hamileligimde de ayni sorunu yasadim senin de sonucunu merak ettim umarim saglikla almissindir bebegini kucagina.
Konu sahibinin iki çocuğu var ama ilki ilk hamilelikten değil sanırım. Ocaktan beri girmemiş sayfaya. Profiline bakın görürsünüzMerhaba. Merak ettim bebeğiniz sağlıklı bi şekilde doğdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?