• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon Sıvısı Azalması Sebebiyle Sezaryene Dönüş

Pumpkinspicelattee

👶🏼🐾🍼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
1.234
3.022
133
Merhaba. Amniyon sıvısındaki azalma ve 38+0 da bebeğin doğum kanalına inmemesi sebebiyle kadın doğum uzmanım bebek 41 e kadar asağı inmez, çok geride ve suyun azalmış. Bu sebeple sezaryen ile alalım dedi. Bunu yaşayan var mı? Sezaryen ile ilgili hep kötü şeyler duymaktan sıkıldım.

40. Hafta içindeymişsiniz bana doktorum bebek artık kanalda dediğinde 1 ay sonrasına doğum olur demişti öylede oldu ikinci doğumlarda daha erken olabiliyormuş. Bebeğiniz iyi olsun her doğum şeklinin artısı eksisi var korkmayın önemli olan kavuşmak.

40. Hafta içindeymişsiniz bana doktorum bebek artık kanalda dediğinde 1 ay sonrasına doğum olur demişti öylede oldu ikinci doğumlarda daha erken olabiliyormuş. Bebeğiniz iyi olsun her doğum şeklinin artısı eksisi var korkmayın önemli olan kavuşmak.
Yok 40. Haftada degilim 38+3 bugün. O asagidaki hesaplama dogru degil.

Yok 40. Haftada degilim 38+3 bugün. O asagidaki hesaplama dogru degil.
Yani bana doktorun söylediğine göre yorum yapabiliyorum sadece o yüzden kanala girdikten 1 ay sonrasına doğum olur demişti 38+3te olsanız doğum haftanızı aşıyor bu hesaplamayla kanala inip doğumun başlaması. başka bir doktora daha görünüp karar vermek en iyisi içiniz rahat etsin.

Sezeryan ile doğum yaptım kızımın boynunda iki defa kordon dolanıktı. İyi düşünün iyi olsun gerekirse başka doktora kontrol ettirin. Sezeryan evet zor bir süreç bünyeden bünyeye farklı ben 1haftada toparlandımsonrasında dikişlerimde ağrı oldu ama arkadaşım 3 günde toparlando hiçbir sorunu olmadı şükür

Merhaba. Benim doktorum bebegin suyu 6 cm ölçüp perinatolojiye gönderdi. Perinatoloji ise suyu 13 cm olctu. Ertesi gün kendi doktorum tekrar 6 kusur olctu. Hangisine inanacağım bilmiyorum basına böyle bisey gelen var mi

Back
X