Amniyon sıvısı fazla çıkanlar lütfen bakarmısın kızlarr

LiveYourLife35

25.07.2016
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
849
604
23
Kızlar merhaba bu haftaki kontrolümde anminyon sıvısı fazla çıktı ve bebeğim 2 hafta ilerde 960 gr doktor iri bebek olduğunu söyledi diyabetten şüphelendi şeker yüklemesi istedi yaptırdım ama oda normal çıktı.Benim gibi olan varmı kızlar nette çok kötü şeyler yazıyor okudukça içim karardı.Lütfen bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir mi?Bu hafta tekrar kontrolüm var kendi kendine normale döner mi

Hic canini sikma stres yapma canim banada dediler suyun fazla die sekerden suphelendiler sekerimde normal cikti bebegin midesi goruldu bi problem olmaz dediler olede oldu vok sukur normal seviyesine kendi kendine dustu... kuzeniminde fazlaydi suyu bebegide cok iriydi suan 3 aylik tosun gibi cok saglikli bebisi var Allah nazardan saklasn...

Canım teşekkür ederim cevapladığın için inşallah normale döner pazartesi kontrolüm var bakalım nette o kadar kötü şeyler yazıyo ki pkuyunca çok endişelendim

Canım teşekkür ederim cevapladığın için inşallah normale döner pazartesi kontrolüm var bakalım nette o kadar kötü şeyler yazıyo ki pkuyunca çok endişelendim
Bende cok kotu olmustum ilk oludugumda nette ki hic biseyi okuma kafanada takma kimi doktora fazla olan diger doktora gore normal bile olabiliyor 24. Haftana gelmissin eger su fazlasindan kaynakli bi problem olsaydi coktan belli olurdu stres yapma canim hic kendine

Evet cnm bütün testlerim iyi çıktı ayrıntılı ultrasondada bir sorun yoktu şekerde temiz o yüzden çok taktım kafama insan kötü oluyo gerçekten teşekkür ederim canım rahatlattın beni bakalım pazartesi ne çıkıcak inşallah normale dönmüştür

Aynı şeyleri yaşıyorum. Sizin suyunuz normale döndü mü bebeğiniz zamanında doğdu mu lütfen cevap verin çok endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…