kızlar bugün dr suyumuzun fazla olduğunu söyledi,normale döner mi?dönmezse ne olur?bu durumu yaşayan var mı?
benimde bebeğimin suyu fazlaymış bir sonraki kontrolü bekliyorum heyecanla umarım normale döner :))
Merhaba bu sorunu suan ben yasiyorum.bu yazinin uzerinden epey gecmis.ne yaptin hamileligini bebegini kucagina alabildinmi? Cok korkuyorum cocugu doguramiycam diye.kızlar bugün dr suyumuzun fazla olduğunu söyledi,normale döner mi?dönmezse ne olur?bu durumu yaşayan var mı?
Gayet saglikli bir şekilde dogdu:)sonraki haftalarda da su az demisti dr süreklidegisiyor merak etmeyinMerhaba bu sorunu suan ben yasiyorum.bu yazinin uzerinden epey gecmis.ne yaptin hamileligini bebegini kucagina alabildinmi? Cok korkuyorum cocugu doguramiycam diye.
Ay masallah cok sevindim.Allah bizede nasip etsin :)Gayet saglikli bir şekilde dogdu:)sonraki haftalarda da su az demisti dr süreklidegisiyor merak etmeyin
Şuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dünkü dr kontrolünde öğrendik. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Merhaba bu sorunu suan ben yasiyorum.bu yazinin uzerinden epey gecmis.ne yaptin hamileligini bebegini kucagina alabildinmi? Cok korkuyorum cocugu doguramiycam diye.
Sekerli meyveler karpuz kavun kiraz armut uzum sakin yeme.tatli yeme.hamur isi pilav makarna olabildigince azalt.ben 2aydir idare ediyorum.Allah yardimcimiz olsunŞuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dünkü dr kontrolünde öğrendik. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Canim senin sivi fazlaligi sorunun nasil gidiyo baya ilerlemis haftanAyni sorunu bende yasiyorm doktor suyunun fazla ildugunu soyledi su an yatıyorum hastanede ayni durumda olan baska kimse yok mu? Cok korkuyorm inşallah bebegime bişey olmaz nst de de sanci cikti
Tamam dediklerine dikkat edicem. İnşallah sebep şekerdir. Başka şey olmasında Allah korusunSekerli meyveler karpuz kavun kiraz armut uzum sakin yeme.tatli yeme.hamur isi pilav makarna olabildigince azalt.ben 2aydir idare ediyorum.Allah yardimcimiz olsun
Canim normale dondu yaa cok şükür :))Canim senin sivi fazlaligi sorunun nasil gidiyo baya ilerlemis haftan
Geçmiş olsun. Doktorun herhangi bir diyet önerisinde bulundu mu?banada suyumun fazla olduğu söylendi sebebi şeker !!
salı günü 100 lük yükleme yapılmasını önerdi. tabi ben bu arada şekeri kestim. ve bugün başka bi doktorada görünmeye karar veridmGeçmiş olsun. Doktorun herhangi bir diyet önerisinde bulundu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?