amniyon sıvısı fazlalığı...

cAAglA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
31
1
86
kızlar bugün dr suyumuzun fazla olduğunu söyledi,normale döner mi?dönmezse ne olur?bu durumu yaşayan var mı?

kızlar bugün dr suyumuzun fazla olduğunu söyledi,normale döner mi?dönmezse ne olur?bu durumu yaşayan var mı?

nedenını bılmıyorum bazı gebelerde olabılıyor cok anormal bır durum yoksa doktorlar duzelmesını beklıyor eger aynı sorun devam ederse suyun fazlasını alıyorlar bebege falan zararı olmuyor dıye bılıyorum korkmayın kontrollerı aksatmayın kalbınızı rahat tutun..

benimde bebeğimin suyu fazlaymış bir sonraki kontrolü bekliyorum heyecanla umarım normale döner :))

Merhaba bu sorunu suan ben yasiyorum.bu yazinin uzerinden epey gecmis.ne yaptin hamileligini bebegini kucagina alabildinmi? Cok korkuyorum cocugu doguramiycam diye.

Gayet saglikli bir şekilde dogdu:)sonraki haftalarda da su az demisti dr sürekli degisiyor merak etmeyin

Merhaba bu sorunu suan ben yasiyorum.bu yazinin uzerinden epey gecmis.ne yaptin hamileligini bebegini kucagina alabildinmi? Cok korkuyorum cocugu doguramiycam diye.
Gayet saglikli bir şekilde dogdu:)sonraki haftalarda da su az demisti dr süreklidegisiyor merak etmeyin

Ayni sorunu bende yasiyorm doktor suyunun fazla ildugunu soyledi su an yatıyorum hastanede ayni durumda olan baska kimse yok mu? Cok korkuyorm inşallah bebegime bişey olmaz nst de de sanci cikti :(

Şuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dünkü dr kontrolünde öğrendik. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Şuan bu sorunu bende yaşıyorum. Dünkü dr kontrolünde öğrendik. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Sekerli meyveler karpuz kavun kiraz armut uzum sakin yeme.tatli yeme.hamur isi pilav makarna olabildigince azalt.ben 2aydir idare ediyorum.Allah yardimcimiz olsun

Sekerli meyveler karpuz kavun kiraz armut uzum sakin yeme.tatli yeme.hamur isi pilav makarna olabildigince azalt.ben 2aydir idare ediyorum.Allah yardimcimiz olsun
Tamam dediklerine dikkat edicem. İnşallah sebep şekerdir. Başka şey olmasında Allah korusun

Geçmiş olsun. Doktorun herhangi bir diyet önerisinde bulundu mu?
salı günü 100 lük yükleme yapılmasını önerdi. tabi ben bu arada şekeri kestim. ve bugün başka bi doktorada görünmeye karar veridm

Back
X