amniyon sıvısı sızması

mavera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
16
2
36
arkadaşlar henüz 14 haftalık gebeyim ve çamaşırımda sürekli bir ıslaklık hissediyorum birkaç gündür. kokusuz, renksiz bir ıslaklık. çok telaşlanıyorum acaba amniyon sıvısı olabilir mi? aynı durumu yaşayan vaar mı? doktor randevum 3 gün sonra ama bekleyemiyorum lütfen yardımcı olun..

bence o akıntıdır benimde öyle çamaşırım çok ıslanıyor 25 haftalık hamileyim bende ama doktora söylücem muayne eder ben çünkü ilk kızımda 8 aylıkken sularım geldi erken doğum yaptım ne olur ne olmaz belirtmekte fayda var

inşallah öyledir, sağolun içimi rahatlattınız. daha önce hiç böyle akışkan ve renksiz bir akıntı gelmemişti ondan panik yaptım. belki de sadece çok terliyorumdur:) canımızı da sıkmamamız gerekiyor değil mi?

inşallah öyledir, sağolun içimi rahatlattınız. daha önce hiç böyle akışkan ve renksiz bir akıntı gelmemişti ondan panik yaptım. belki de sadece çok terliyorumdur:) canımızı da sıkmamamız gerekiyor değil mi?

Canım bende hep oldu o akıntı.Artık son haftalarıma yaklaştığım için daha bir endişe ediyor insan.Doktoruma sordum normal akıntı dedi.Öyle olsa anlaşılır suyu gayet iyi dedi.

arkadaşlar henüz 14 haftalık gebeyim ve çamaşırımda sürekli bir ıslaklık hissediyorum birkaç gündür. kokusuz, renksiz bir ıslaklık. çok telaşlanıyorum acaba amniyon sıvısı olabilir mi? aynı durumu yaşayan vaar mı? doktor randevum 3 gün sonra ama bekleyemiyorum lütfen yardımcı olun..

bence o akıntıdır benimde öyle çamaşırım çok ıslanıyor 25 haftalık hamileyim bende ama doktora söylücem muayne eder ben çünkü ilk kızımda 8 aylıkken sularım geldi erken doğum yaptım ne olur ne olmaz belirtmekte fayda var

Kızlar, ne yaptınız, sordunuz mu doktorlarınıza? Bende endişelenmeye başladım çünkü benim de sürekli bir ıslaklık geliyor. Gün içinde 3-4 kez çamaşır ya da günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Doktoruma da soramadım.
Sizler bilgilendirmisiniz son durumlar hakkında?

Birde bu durumu başka yaşayan var mı acaba? :5:

merhaba arkadaşlar
ben 22 haftalık hamileyim.
son bir haftadır ara ara sancılarım, ağrılarım oluyor. 1 saat sonra geçiyor.
ve son 1 haftadır sıvı gibi birşey gelıyor .
akıntı değil akıntıdan fazla sanki çay kaşığıyla su dökülmüş gibi çamaşırıma.
avuç içi yeri kadar ıslanıyor.
içimi korku sardı. doktora henüz gidemedim.
acaba kesedenmi sızıyor bu sıvı?ya bebeğim sıvısız kalırsa?
başına boyle bısey gelen varmı arkadaslar ?

kızlar az önce bende boyle bır konu açtım ve çok korkuyorum..

büyük ihtimalle akıntıdır kızlar. bende de oldu, olmayada devam ediyor. hatta fazlalaşıyor diyebilirim. dr. unuza söyleyin akıntıya karşı fitil verecektir. sizin haftalarınızdayken bende işe yarıyordu fitil, ama şimdi yaramıyor maalesef :s

merhaba arkadaşlar

Açtığın konuya da baktım. Tıkabasa bende hiç sancı olmadı. 2 gün önce kontrolüm vardı. doktor herhangi bir problem görmedi. Sadece gebelik şekerim biraz yüksekmiş.

büyük ihtimalle akıntıdır kızlar. bende de oldu, olmayada devam ediyor. hatta fazlalaşıyor diyebilirim. dr. unuza söyleyin akıntıya karşı fitil verecektir. sizin haftalarınızdayken bende işe yarıyordu fitil, ama şimdi yaramıyor maalesef :s

Vuslat; bende açıkcası akıntı olduğunu düşünüyorum. Hava da sıcak bide çok terliyoruz ama acaba kötü birşeyse diye düşünüyor insan.

bahsettiğiniz akıntı bende de sürekli oluyor..

Ceterissparibus; bu durum bayağı arkadaşımızda var demekki. İnsanın içi rahatlıyor.

Kızlar, üçünüze de çok teşekkürler. Bebişlere iyi bakın :71:

12 13 haftayken 2 3 kere bende de olmuştu. sırılsıklam oluyodu çamaşır. korkuyla tuvalete gidiyordum. kanlı falan mı ki diye ama su gibiydi. 1 2 kerede kahverengimsi olmuştu adet dönemi normaldır diye düşünmştüm . agrım acım olmadıgı için gelmedim muayneye demiştim. önemlidir gelseydin bebek iyimi bakalım falan deyip korkutmuştu. belkide önemlidir doktora danışmak lazım. belkide normaldir her hamilelk farklı oluyor. doktora danışmakta fayda olabilr...

kaç haftalıksın?
benımkı akıntı değil akışkan falan değil resmen su

Arkadaşım bu kadar eminsen su olduğundan lütfen bir acile gitsene.Neden riske atıyorsun?'Dr'a henüz gidemedim' demek bahane değil böyle bir konuda.İlk önceliğin bebeğin olmalı.Bence sorularla vakit kaybedeceğine bir an önce acile gitmeni tavsiye ederim.Suysada,akıntıysada çıksın ortaya..

Beklemeyle ve acabalarla olacak durum değil.. dr'a gidip durumu netleştirmek, gerekirse ona göre önlem almak gerekli..

merhaba arkadaşlar

Ağrılarınız var,sancılarınız var,kısacası kasılmalarınız mevcut..ve bütün bunlar son bir haftadır oluyor.'acaba keseden mi sızıyor bu sıvı?Ya bebeğim sıvısız kalırsa' diyorsunuz ve 'henüz dr'a gidemedim' diyorsunuz Bu soruların cevabını bizler veremeyiz.Siz dr'a gitmedikçe eğer o bebeğin sıvısıysa siz burda soru sorarken dahada akacak,sızacak belkide Allah korusun susuz kalacak.En acilinden bir dr'a gidin bu soruların yerine.

kızlar dün akşam üstü hastaneme gittim.
kendi doktorum yurt dışındaymış başka bır doktora gözüktüm mecburen.
alttan muayene etti. amniyon sıvısına benzemıyor ama SENIN DEDİĞİNDE OLBilir takip et
hep gelırse tekrar gel dedi. fitil verdi.1 hafta kullan dedi.bebeğin sıvısı iyi dedi.
ayaklarımdaki şişmelere normal dedi.
kasılmalara ve kramplarada normal dedi.
yalnız bebek 1 hafta geriden gelıyor dedi.
kendi doktorum olmadığı için acaba oncedendemi hep geridendi bilmiyorum dedi.
23. haftam bitti. 440 gr bebeğim. normalmi acaba?

Kızlar bu konu ihmale gelecek bi durum değil eğer böyle bir şüpheniz varsa mutlaka en kısa zamanda doktora gidin... ben geçen yıl ikiz bebeklerime hamileydim amniyon suyunun gelmesinden dolayı erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim... ilk amniyon sıvısının geldiğinde 14 haftalık hamileydim... anlattığınız gibi iç çamaşırımın sık sık ıslanması şikayetiyle doktora gittim gelen sıvı renksiz kokusuz bir sıvı... doktorum hastaneye yatırdı yapılan tahlil ve kontrollerde aminiyon suyunun azaldığı sızıntı olduğu görüldü 20 haftalık olana kadar hastane yattım tüm çabalarımıza rağmen bebeklerimi yaşatamadık:5: amniyon sıvısı çok önemli bu suyun az olması bebekteki sakatlık oranını yükselttiği gibi yaşama oranını da azaltıyor bilginiz olsun istedim :26: umarım sizlerinde başına gelmez :50: hepinize hayırlı sağılıklı doğumlar...

Son düzenleme:
Kızlar bu konu ihmale gelecek bi durum değil eğer böyle bir şüpheniz varsa mutlaka en kısa zamanda doktora gidin... ben geçen yıl ikiz bebeklerime hamileydim amniyon suyunun gelmesinden dolayı erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim... ilk amniyon sıvısının geldiğinde 14 haftalık hamileydim... anlattığınız gibi iç çamaşırımın sık sık ıslanması şikayetiyle doktora gittim gelen sıvı renksiz kokusuz bir sıvı... doktorum hastaneye yatırdı yapılan tahlil ve kontrollerde aminiyon suyunun azaldığı sızıntı olduğu görüldü 20 haftalık olana kadar hastane yattım tüm çabalarımıza rağmen bebeklerimi yaşatamadık:5: amniyon sıvısı çok önemli bu suyun az olması bebekteki sakatlık oranını yükselttiği gibi yaşama oranını da azaltıyor bilginiz olsun istedim :26: umarım sizlerinde başına gelmez :50: hepinize hayırlı sağılıklı doğumlar...
Çok geçmiş olsun,başka ne denir ki..Çok üzüldüm,ama bir yandanda sevindim tekrar hamilesiniz.Allah yavrunuzu size bağaşlasın inşAllah.

Aynı sorun bende de var, ama yeni degil. 25 haftalık hamileyim ben de. Ama norMalde de her zaman çok terleyen bir insan oldugum iCİn hep terliyorumdur diye düşündüm. Bir de muayenelerİmde anmiyor sıvım normal görünüyor hep ama, açıkcası ben de tedirgin oldum şimdi. Yarın kontrolum var, zaten sormayı düşünüyordum, kesin soracağım yarın...

Son düzenleme:
Hamileliğin riskli dönemlerinde eczanelerde bulunan ve amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştiren alsense ped ile bu süreci kontrol altına almak mümkün .

Back
X