- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
Kızlar bu konu ihmale gelecek bi durum değil eğer böyle bir şüpheniz varsa mutlaka en kısa zamanda doktora gidin... ben geçen yıl ikiz bebeklerime hamileydim amniyon suyunun gelmesinden dolayı erken doğum yaptım ve bebeklerimi kaybettim... ilk amniyon sıvısının geldiğinde 14 haftalık hamileydim... anlattığınız gibi iç çamaşırımın sık sık ıslanması şikayetiyle doktora gittim gelen sıvı renksiz kokusuz bir sıvı... doktorum hastaneye yatırdı yapılan tahlil ve kontrollerde aminiyon suyunun azaldığı sızıntı olduğu görüldü 20 haftalık olana kadar hastane yattım tüm çabalarımıza rağmen bebeklerimi yaşatamadıkamniyon sıvısı çok önemli bu suyun az olması bebekteki sakatlık oranını yükselttiği gibi yaşama oranını da azaltıyor bilginiz olsun istedim :26: umarım sizlerinde başına gelmez
hepinize hayırlı sağılıklı doğumlar...
kızlar öncelikle herkese geçmiş olsun amniyon sıvısı ile ilgili konuşmalarınıza bakarken benimde sizinki gibi çamaşırımda ıslaklık oluyordu ve gebliğklerim sıvımın bi türlü çoğalamaması sebebiyle erken sezeryanlar olmak zorunda kaldım gittiğimiz drlar genetiktir falan dediler ama sizin anlattıklarınız gibi sızıntıda olmuş olabilirmiki gerçi kültür bakılmıştı temiz çıkmıştı ama yinede aklımda bir şüphe oluştu yaseku benim sana sormak istediğim sağlıklı bebeğin varmı tekrardan bu durumu yaşadınmı yaşamadınmı neler yaptın kime gittin yardımcı olursan sevinirim