amniyon sıvısı sızmasıyla ilgili :(

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
kızlar 32 haftalık hamileyim az önce dr'dan geldim dr a akıntımın renginin değiştiğini ve daha çok gelmeye başladığını söyledim amniyon sıvısının sızabileceğinden şüphelendi bebek ultrasonda sıvısı falan herşey normal görünüyor dedi fakat azar azar sızabiliyormuş nys kızlar allah korusun ama bu ihtimali düşünmek zorundayım erken doğarsa yaşarmı bebeğim veya ne gibi sağlık sorunları olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

korkma canım hiç üzülme ve stres yapma bende buğün doktordan geldim 27 haftalık hamileyim
benimde arada su gibi akıntım oluyor 2 aydır başka bir doktor bebeğin kesesinde açılma olabilir demişti çok korkmuştum , ama buğünkü doktor muayene etti içim biraz rahatladı
akıntın su gibi olmadığı sürece bence fazla panik yapma idrarda veya kanda enfeksiyon olursa bu tarz akıntılar olabiliyormuş bende öyle oldu fitil kullanmaya başladım umarım geçer
ayrıca zaten sen doğuma yaklaşmışsın bence bir sorun olmaz erken doğum olsa bile
allah herkese yavrusunu sağlıklı sıhhatli doğrurup hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin

çok ciddi bir sorunla karşılaşmazsınız ama bir kaç hafta küvez maceranız olabilir. onun telaşına düşmeden önce gelenin amniyon sıvısı olduğundan emin olmak için yapılan uygulamalar var doktorundan bunu iste zaten çok basit turnusol kağıdına benzer bir kağıdı gazlıbeze sarıp ped gibi kullanıyorsun kağıdın rengi değişirse gelen amniyon sıvısı oluyor. ayrıca bazı hastanelerde bu sıvıya takviye yaparak riskli dönemleri atlatman sağlanabiliyor önce rahatla sonra ihtiyaç olursa diye bunu yapabilen hastane ya da doktor araştır.

kızlar dr turnusol kağıtlı ped verdi renk mora veya laciverte dönerse sızıyopr demek oluyormuş öğlen koydum sanki renk hala aynıydı sadece akıntıdan koyulaşmıştı bakalım yatarken başka koyucam sabaha kadar duıracak inşallah temiz çıkar sonuç bu arada bebeğim 1700 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…