amniyon sıvısı

MadamBovary_

"Umut, korkudan güçlü tek duygudur."
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
1.311
1.514
53
22+2 günlük hamileyim. Dün detaylı ultrasona girdim. Her şey sorunsuz ama doktor suyun normal fakat biraz daha fazla da olabilirdi dedi. Rapora da normal yazmış. Ben çok taktım doktor da bir şey olmayacağına emin olabilirsiniz dedi. Ben yine de korkuyorum başına böyle bir şey gelen var mı?

Cnm yanlis bilmiyorsam havuc suyu amniyon sivisini fazlalastiriyor

Benim bebeğim 36. Hafta alınmıştı. Amniyon sıvısı azlığı yüzünden. NTS de buna bağlı olarak kötü sonuç vermişti. Bebeğim 17 gün kuvezde kaldı çok zor geçti. Bol bol sıvı tüket dediler neredeyse 3 litre içiyordum bir türlü artmadı amniyon sıvısı. İnş benim gibi olmazsın Can'ım. Tedbirini al

Slm anneler çok kötü durumdayım bebeğim 19 haftalık kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi belirtildi down sendromlarında oluyormuş 4 lü tarama testi henüz çıkmadı sizce bu durumda olup tahlili temiz çıkan varmı

Benim şu an az değilmiş normalmiş ama doktor az daha olabilirdi dedi canım. Inşallah ben de sağlıcakla kucağıma alabilirim bebegimi.

Sende ne zaman azalma tespit edilmişti canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…