selam kızlar ben 30+6 haftalık hamileyim yaklaşık 4 günden beri akıntım değişti yani idrar yolları iltihabım var ama o akıntı sarı ve kokulu oluyodu şu son 4 gündür gelen akıntı beyaz ve çok yani çamaşırımın belli kısmı baya ıslanıyor acaba bu amniyon sıvısımıdır yani sızma olur diye bişeyler duymuştum daha önce ilk gebeliğim olduğu için hiçbirşey bilmiyorum tardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
canim bence bi doktorunu ara bi bnde hep korkuyodum ya azar azar gelirde anlamazsam die ve son aylarda bana oluyodu senn anlttillrn bn solugu hep drde aldim ama hersefernde yok diyodu bnmki idrarda degildi sanirim terdi akinttida degildi doktoruma yuz kere sormusdm oda hep birden 3-4 bardak su bardagindan bosalir gibi birden gelir demisdi benm zamnmda cok sicakda terdi buyuk ihtimal belki sennkide terdir?
sonra zamani gelince benm suyum geldi inan okadar cokduki evi su basiyodu nerdeysesen icin rahat etmesi icn drni mutlaka bir ara cnim kolay gelsin
Canim benim doktorum idrari durdurursun, amniyon sivisi ise durduramazsin demisti. Eger tereddutteysen doktorunu ara ve hastaneye git. Ozel bir ped veriyorlarmis, islaninca mavi olursa amniyon sivisi demekmis. Bence ihmal etme.