Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta önce amniyosentez yaptırdım. Çok ağrım oldu. Amniyosentezden bir gün sonra hasyaneye yatirdi doktor. Hala da ara ara ağrılarım oluyor. Çok tedirgin oluyorum. Çok gerekli degilse yaptırmayın bence tabiki yine siz bilirsiniz. 5 dakikalık bir islem diyor doktor. Yapılması basit sonrası çok zor. Çok iyi düşününKızlar amniyosentez yaptırmam gerektiğini söylüyorlar sonrası bir komplikasyon yaşayan var mı? çok tedirginim Bursada önerebileceğiniz bir yer var mı?
Mecburum ilke bebeğimi bir hastalık sebebi ile kaybettim ikinci de kesin yapılmalı dediler2 hafta önce amniyosentez yaptırdım. Çok ağrım oldu. Amniyosentezden bir gün sonra hasyaneye yatirdi doktor. Hala da ara ara ağrılarım oluyor. Çok tedirgin oluyorum. Çok gerekli degilse yaptırmayın bence tabiki yine siz bilirsiniz. 5 dakikalık bir islem diyor doktor. Yapılması basit sonrası çok zor. Çok iyi düşünün
nasıl yapıyorlar peki bilgi verebilirmisinizzz2 hafta önce amniyosentez yaptırdım. Çok ağrım oldu. Amniyosentezden bir gün sonra hasyaneye yatirdi doktor. Hala da ara ara ağrılarım oluyor. Çok tedirgin oluyorum. Çok gerekli degilse yaptırmayın bence tabiki yine siz bilirsiniz. 5 dakikalık bir islem diyor doktor. Yapılması basit sonrası çok zor. Çok iyi düşünün
Çok geçmiş olsun. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz. Amniyosenyezden sonra çok dikkat edin. O gün ayağa kalmayın bile sonraki günlerde de dinlenin. Ve üşütmemeye çok dikkat edin. Zor bir işlem değil iğneyle karniniza giriyorlar ve sıvıyı alıyorlar. 5 dk kadar sürüyor. Kasmamaya çalışın. Ben 16.haftada yaptırdım. 4lü test riskli çıktığı için.Mecburum ilke bebeğimi bir hastalık sebebi ile kaybettim ikinci de kesin yapılmalı dediler
nasıl yapıyorlar peki bilgi verebilirmisinizzz
size niçin gerek duyuldu mesela hangi haftasında oluyor pekii
sağlık ocağı kağıda yazmıştı kaybetmiştim![]()
Bursadaki en iyi hastane sevket yilmaz diye dusunuyorum. Perinatoloji doktoru kaan bilmemne. Bana onerdi yaptiramadim. Ama cok iyi seyler duydum onun icin. Benim bebegimi ultrasonla bakarken asistaniyla konusuyodu cok uzulmus x kisisi 9. Ayda bebegini kaybetmis neden oldu kadin cok uzuldu falan diye konusuyordu. Cok kibar ve sabirli bi insan ne sorsan cevap veriyo. Neyse amniyo yaptiramadim ben cunku o anda bebek kafasini oynatirsa igne denk gelebilir bu cok ekstrem bi durum ama bir olasilik... bunun yerine bi test var.1 sene once 2000 tl idi. Adini dusunuyorum bulunca yazayim. Bu testte cocuk down sendromlu mu vs o anlasilabiliyor. Kan testi oldugu icin hic bi D
Düşünmüyorumm canım gerek yok aslındaBenim 16 haftalıktı. Benimle birlikte yaptıran bir kadınınki 24 haftalıktı. Iğneyle girip sıvı alıyorlar. 5 dakika kadar sürüyor sıvı alma işlemi.
amniyosentez maalesef riskli bir işlem. Yaptırmadan araştırın.
İsmi Fetal DNA ama genetik doktorumuz kesin sonuç amniyosentez dediBursadaki en iyi hastane sevket yilmaz diye dusunuyorum. Perinatoloji doktoru kaan bilmemne. Bana onerdi yaptiramadim. Ama cok iyi seyler duydum onun icin. Benim bebegimi ultrasonla bakarken asistaniyla konusuyodu cok uzulmus x kisisi 9. Ayda bebegini kaybetmis neden oldu kadin cok uzuldu falan diye konusuyordu. Cok kibar ve sabirli bi insan ne sorsan cevap veriyo. Neyse amniyo yaptiramadim ben cunku o anda bebek kafasini oynatirsa igne denk gelebilir bu cok ekstrem bi durum ama bir olasilik... bunun yerine bi test var.1 sene once 2000 tl idi. Adini dusunuyorum bulunca yazayim. Bu testte cocuk down sendromlu mu vs o anlasilabiliyor. Kan testi oldugu icin hic bi risk yokİ
İlk bebeği bir hastalık sebebi ile kaybettim sendromu vardı genetik doktorumuz ikinci bebek de amniyosentez yaptırman lazım dedi 9 ay karnımda taşıdığım bebeği hiçbir doktor farketmedi 5 farklı doktor gördü düzenli kontrollere gittim hiçbiri anlamadı amniyosentezden başka bir şeye güvenememTestin adi fetal dna testi. Siz neden amniyo yaptircaksiniz?
Ama ben direk mhrsden aldim diye hatirliyorum. Ayrica fetal dna ile amniyo arasinda cok bi yuzdelik farki olmadigini saniyorum.bide amniyoda kucuk de olsa risk var.İlk bebeği bir hastalık sebebi ile kaybettim sendromu vardı genetik doktorumuz ikinci bebek de amniyosentez yaptırman lazım dedi 9 ay karnımda taşıdığım bebeği hiçbir doktor farketmedi 5 farklı doktor gördü düzenli kontrollere gittim hiçbiri anlamadı amniyosentezden başka bir şeye güvenemem((((((((