Amniyosentez GATA'da mı Zekai Tahir'de mi yaptırayım ??

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
çift yumurta ikizlerimden birine 3.3 dendi

ikisinede amniyosentez yapalım dedi Zekai tahirdeki yandal uzmanı

ama özelde Eyüp Ekici ya da Servet Ünsal Tıp merkezinde Ali İpek'e ayrıntılı ultrasona gireyim diyorum

sonrasında bu işlemi nerde yaptırayım kızlar... Özele az kişi gidiyor devlet daha tecrübeli olur diyerek zekai tahirdemi sıvı aldırsam ??

sonuç ne zaman çıkar bebeğimi kaçıncı haftada alırlar eğer gerçekten downlı ise :KK43:

Son düzenleme:
kızar yardım ecedek olan yok mu :(

kızar yardım ecedek olan yok mu :KK43:

cnm geçmiş olsun. 3,3 ense kalınlığı sanırım, bana çok fazla gelmedi cnm, sınır 3 bildiğim kadarıyla ve sonra düzelebilir diye biliyorum.İkili test sonucu ne çıktı peki? amniyosentez de riskli, hele de ikiz gebesin, düşük ihtimali var,bence sadece ayrıntılı ultrasyona gir cnm, illa yaptıracam dersen Maltepe de başkent üniversitesi hastanesi bu alanda ödülüymüş diye duymuştum, oranın da baya hastası var tecrübe çoktur yani, orayı da düşünebilirsin cnm, diğer iki yer hakında bilgim yok cnm,Allah yardımcın olsun.

amniyosentez çok riskli ve çoğunlukla gereksizce yapılıyor.benim hamileliğimde beyin loblarından biri daha büyük dediler.ayrıntılı ultrason, mr felan istediler. aynı sorunun diğer arkadaşımın bebeğinde de olduğunu söylediler amniyosentezde yaptırdı. tabi başka bir ilde özel doktora kontrole gittim ve endişemin yersiz olduğunu bebeğin beyninin önce bir lobu sonra diğer lobu geliştığını söyledi.yani ben bu ölçümleri çok sağlıklı bulmuyorum.hem downlı olsa bile aldıracak mısın nasıl can verilmiş bir varlığın canını alma hakkını kendinde görebilirsin. söyleyeceğim ikimizinde bebeği çok sağlıklı dünya ya geldi.o kadar test tetkik stres üzüntü boşunaymış.

amniyosentez çok riskli ve çoğunlukla gereksizce yapılıyor.benim hamileliğimde beyin loblarından biri daha büyük dediler.ayrıntılı ultrason, mr felan istediler. aynı sorunun diğer arkadaşımın bebeğinde de olduğunu söylediler amniyosentezde yaptırdı. tabi başka bir ilde özel doktora kontrole gittim ve endişemin yersiz olduğunu bebeğin beyninin önce bir lobu sonra diğer lobu geliştığını söyledi.yani ben bu ölçümleri çok sağlıklı bulmuyorum.hem downlı olsa bile aldıracak mısın nasıl can verilmiş bir varlığın canını alma hakkını kendinde görebilirsin. söyleyeceğim ikimizinde bebeği çok sağlıklı dünya ya geldi.o kadar test tetkik stres üzüntü boşunaymış.

otizm hastası bi kardeşim var.... hepimizin yani ailemin tek derdi...

engelli annelerinin en büyük korkusu nedir bilir misin ??? yavrusundan önce ölmek......

kızlar çok şükür bebeğimde bişey yokmuş... herkese öneriyorum hacettepede özgür Hoca var. soy ismi özyüncü ( soy adını tam hatırlayamadım ) iki hafta önce ona muayene oldum.... muhakkak sizlerde ona görünün Rabbim hepimizin gönlüne göre versin amin

Back
X