Amin evet o genel.bebekte olan onem arz etmeyen kapanan bir sorunms bizde parlaklik disi asd kapakcigi genis ve bagirsaktada parlaklik gorulunce kan testindense bu garanti dendi bakalımRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin. İnşallah sonuçların temiz çıkar benimde herşey normal ama kalpte parlaklık çıktı doktor tek bulgu olduğu için bir anlam ifade etmeyebilir dedi. Bana da fetal DNA yaptır istersen içinin rahat etmesi için bende baya stres yaptım. Rabbim hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah temiz çıkar içimizi ferah tutalım. Her şey olacağına varıyor bugün burda o kadar şey okudum ki bir sürü semptom olmasına rağmen bebeği çok sağlıklı doğan hiçbirşey yokken sağlıksız doğan. Allah’ın izni ile güzel sonuçlar alacaksın.Amin evet o genel.bebekte olan onem arz etmeyen kapanan bir sorunms bizde parlaklik disi asd kapakcigi genis ve bagirsaktada parlaklik gorulunce kan testindense bu garanti dendi bakalım
Allah razı olsun inşallah bizim bebeklerimizde sağlıklı bir şekilde doğar sizin adınıza çok ama çok sevindim. Bende öyle yapıcam birşey yaptırmayacağım Rabbime sığındım.Gebeliğimde ayrıntılı ultrasonda 20 haftalardıyine oğlumun kalbinde parlaklık görüldü ama başka organlarda yoktu ve dr tam açık konuşmadı bizimle hiç birşey yapmadım sağlıkla doğsun diye dua ettim ve çok şükür doğdu 20 haftalarda bebek kalp pompalama işlemini anneden alıyor 30 haftadan sonra kendi yaptığında o parlaklık gidiyo içiniz rahat olsun bi sıkıntı yoktur inşallah
Evet evet tek basina bir bölgedeki parlaklik sorun teskil etmeden kazanıyormuş insallah kapanacak allahin izniyleGebeliğimde ayrıntılı ultrasonda 20 haftalardıyine oğlumun kalbinde parlaklık görüldü ama başka organlarda yoktu ve dr tam açık konuşmadı bizimle hiç birşey yapmadım sağlıkla doğsun diye dua ettim ve çok şükür doğdu 20 haftalarda bebek kalp pompalama işlemini anneden alıyor 30 haftadan sonra kendi yaptığında o parlaklık gidiyo içiniz rahat olsun bi sıkıntı yoktur inşallah
Merhaba, ben de geçen hafta salı amniyonsentez yaptırdım ve ilk sonuçlar hemen 1 gün sonra çıktı. Muhtemelen sizin de çıkmıştır. Mutlaka arayıp öğrenin. İlk sonuçlar trizomi 13, 18 ve 21 ve X,Y kromozomları ile ilgili. Sonuç kısmi sonuçlandı diyorlar ama çıkan kısmını mail atıyorlar. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Merhabalar; 2'li testim risksiz,kontrollerim başarılı tahlillerim temiz çıkıyordu.
Taki 19&20 haftalıkken gittigğim kontrolde organ taraması yapilana kadar.
Bebegimin burun kol bilek ense kalınlığı normal tum organlari normal fakat ; kalpte kucuk parlaklık asd denilen genişliğine normalden fazla oldugu ve bagirsakta parlaklik görüldü sorun 1 den fazla oldugu icin yurt dışı kanindandasa amniyo sentez garanti sonuç kramozomsalmi yoksa neden boyle oldugunu öğrenmek adina dendi .
Duyunca cok çok üzüldüm aklımdan milyonlarca soru işareti geçti hemen baska perinatologa ve kadin dogum dr larimlada konuştum. Haftan ilerlemeden hızlı bir karar vermme gerekiyordu amniyosentez 100 kiside 1 düşük riski olduğu ama %100 sonuç verdiği, yurt dışı kanının sadece en onemli 4&5 kramazoma baktigi sonra aklmda aman bska bisey var soru isareti riski vardi.
İsini iyi bilen prof bi dr olduğunu soylediler ıcim rahatlayınca yinede cok korkarak amniyosentez yapıldı. Gobek bölgesi steril edildiktwn sonra 2 parman uzunlugundw us esliginde iğneyle giris yaparak 3 enjektor 5 cc sanirim su çekildi. Allah gücünü veriyor aman kıpırdamayim Cocugum birsey olmasin dusuncesi daha baskin cikiyor ve inanin içten söylüyorum ic rahatlatmak icin değil Hiç acımıyor bende buradan yorumları çok okumuştum bir baskasina yardimim olur diye direk yazdim. Daha yeni oldugu icin yorum yapamiyorum sonucumuz 1 hafta icerisinde cikacak allahin izniyle umarim iyi cikar sorunlarimiz duzelir.suyunda az olduğunu söyledi. Ben çok istifra ediyorum bununla ilgiwi olmadigini söyledi lutfen sizde islemden korkmayın dualarım sizinle dularinizi bekliyorum.
Canım sonuçların çıktı mı? Güzel haberler bekliyorum İnşallah hiçbir sorun yoktur.Merhabalar; 2'li testim risksiz,kontrollerim başarılı tahlillerim temiz çıkıyordu.
Taki 19&20 haftalıkken gittigğim kontrolde organ taraması yapilana kadar.
Bebegimin burun kol bilek ense kalınlığı normal tum organlari normal fakat ; kalpte kucuk parlaklık asd denilen genişliğine normalden fazla oldugu ve bagirsakta parlaklik görüldü sorun 1 den fazla oldugu icin yurt dışı kanindandasa amniyo sentez garanti sonuç kramozomsalmi yoksa neden boyle oldugunu öğrenmek adina dendi .
Duyunca cok çok üzüldüm aklımdan milyonlarca soru işareti geçti hemen baska perinatologa ve kadin dogum dr larimlada konuştum. Haftan ilerlemeden hızlı bir karar vermme gerekiyordu amniyosentez 100 kiside 1 düşük riski olduğu ama %100 sonuç verdiği, yurt dışı kanının sadece en onemli 4&5 kramazoma baktigi sonra aklmda aman bska bisey var soru isareti riski vardi.
İsini iyi bilen prof bi dr olduğunu soylediler ıcim rahatlayınca yinede cok korkarak amniyosentez yapıldı. Gobek bölgesi steril edildiktwn sonra 2 parman uzunlugundw us esliginde iğneyle giris yaparak 3 enjektor 5 cc sanirim su çekildi. Allah gücünü veriyor aman kıpırdamayim Cocugum birsey olmasin dusuncesi daha baskin cikiyor ve inanin içten söylüyorum ic rahatlatmak icin değil Hiç acımıyor bende buradan yorumları çok okumuştum bir baskasina yardimim olur diye direk yazdim. Daha yeni oldugu icin yorum yapamiyorum sonucumuz 1 hafta icerisinde cikacak allahin izniyle umarim iyi cikar sorunlarimiz duzelir.suyunda az olduğunu söyledi. Ben çok istifra ediyorum bununla ilgiwi olmadigini söyledi lutfen sizde islemden korkmayın dualarım sizinle dularinizi bekliyorum.
Merhaba en onemli 5 kramazom olan fish testi var ocikti ve cok şükür temiz simdi 2 hafta icerisinde kalan sonuçları bekliyorum hepinize cok teşekkür ederim hepsi cikdin bilgi vereceğimCanım sonuçların çıktı mı? Güzel haberler bekliyorum İnşallah hiçbir sorun yoktur.
Çok sevindim kuzum inşallah senden daha güzel haberler alacağızMerhaba en onemli 5 kramazom olan fish testi var ocikti ve cok şükür temiz simdi 2 hafta icerisinde kalan sonuçları bekliyorum hepinize cok teşekkür ederim hepsi cikdin bilgi vereceğim
Merhaba geçmiş olsun ,ücret ne ödediniz?Merhaba, ben de geçen hafta salı amniyonsentez yaptırdım ve ilk sonuçlar hemen 1 gün sonra çıktı. Muhtemelen sizin de çıkmıştır. Mutlaka arayıp öğrenin. İlk sonuçlar trizomi 13, 18 ve 21 ve X,Y kromozomları ile ilgili. Sonuç kısmi sonuçlandı diyorlar ama çıkan kısmını mail atıyorlar. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Amniyosentez 3650 idi.Merhaba geçmiş olsun ,ücret ne ödediniz?
Bilgi için teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrardan.Amniyosentez 3650 idi.
Mikro array da 3500 gibi bişiydi.
Teşekkür ederimBilgi için teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?