- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi Zeynosrkn84
Amniyosentez yaptıranlar sonucunuz kaç günde çıktı benim ikili test 1.50 çıktı Amniyosentez yaptırdım cuma 1 ay olucak çok yoruldum dua edin benim gibi olup iyi çıkan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 1 ay bitti bugun 15 gün içinde belli olacakmış haberi alınca yazarım canımMerhaba canım sonucun çıktımı acaba merak ettim bende amniyosentez yaptırdım 3. Haftam bitecek ama sonucumu bekliyorum inşallah güzel haberler alıp, yavrularımıza zamanında eksiksiz bir şekilde kavuşuruz
Senin neden yapıldı amniyosentez sıkıntı neydi canım merak ettimMerhaba canım sonucun çıktımı acaba merak ettim bende amniyosentez yaptırdım 3. Haftam bitecek ama sonucumu bekliyorum inşallah güzel haberler alıp, yavrularımıza zamanında eksiksiz bir şekilde kavuşuruz
19. haftada kontrolde doktorum 3 hafta gelişim geriliği tespit etti, suyun azaldığını söyledi.(ikili test sonucum gayet güzeldi.)Sonrasında görüntüleme merkezinde bunlarla beraber parlak bağırsak teşhisi konuldu. amniyosentez oldum şuan 25.haftadayız bebeğim 2 haftaya düşürdü gelişim geriliğini ama tabiki amniyosentez sonucumuzu almadan bir oh çekemeyeceğiz gibi görünüyorSenin neden yapıldı amniyosentez sıkıntı neydi canım merak ettim
Evet cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin temiz çıkar sağlıcakla alırız yavrularımızı19. haftada kontrolde doktorum 3 hafta gelişim geriliği tespit etti, suyun azaldığını söyledi.(ikili test sonucum gayet güzeldi.)Sonrasında görüntüleme merkezinde bunlarla beraber parlak bağırsak teşhisi konuldu. amniyosentez oldum şuan 25.haftadayız bebeğim 2 haftaya düşürdü gelişim geriliğini ama tabiki amniyosentez sonucumuzu almadan bir oh çekemeyeceğiz gibi görünüyor
Sendeki sıkıntı neydi canım sadece ikili test sonucuna göre mi amniyosentez önerdiler?
canım benimde cuma günü ayrıntılı ultrason çekilecek tesadüfe bak :) hayırlısı Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder inşallahEvet cuma günü ayrıntılı ultrasyon var bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin temiz çıkar sağlıcakla alırız yavrularımızı
İnş korkma canım 2lide iymiş zaten Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun Allaha emanet olunBenim de ikili temiz çıkmıştı ama 3 lü de şüpheli ue3 seviyesi düşük yazıyordu 255 çıkmıştı değerim sıvı alınsın dedi doktor ama ben istemedim o zaman ayrıntılı da detaylı bakarlar dedi Çarşamba ayrıntılı var zaman geçmek bilmiyor çok korkuyorum dua Edin bana kızlar nolur ilk bebeğim.
merhaba,
amniyosentezi hangi hastanelerde hangi doktorlara yaptirdiniz acaba? kendi hastanemde islemi yapan doktor cok yogunmus 2 haftadir aramasini bekliyoruz, bir kere kontak kurdugumuzda resmen azarladi daha vakti var ne acele ediyorsunuz diye.
ben de baska hastanelere bakmaya basladim ama mesela florence 'in bir subesi 8250tl fiyat verirken kadikoy subesi 3000tl fiyat verdi. epey yuksek fiyatlar bunlar.
tavsiye edebileceginiz bir ozel hastane var midir acaba?
simdiden tesekkurler
Neden devlette yaptırmıyorsunuz özel hastaneye o kadar para vermeye değmez bize o zaman bı tlf numarası vermişlerdi kan dan bakıyolar sonuç hemen cıkıyo evden gelip alıyorlar kanı fiyat 2700 dümerhaba,
amniyosentezi hangi hastanelerde hangi doktorlara yaptirdiniz acaba? kendi hastanemde islemi yapan doktor cok yogunmus 2 haftadir aramasini bekliyoruz, bir kere kontak kurdugumuzda resmen azarladi daha vakti var ne acele ediyorsunuz diye.
ben de baska hastanelere bakmaya basladim ama mesela florence 'in bir subesi 8250tl fiyat verirken kadikoy subesi 3000tl fiyat verdi. epey yuksek fiyatlar bunlar.
tavsiye edebileceginiz bir ozel hastane var midir acaba?
simdiden tesekkurler
Neden devlette yaptırmıyorsunuz özel hastaneye o kadar para vermeye değmez bize o zaman bı tlf numarası vermişlerdi kan dan bakıyolar sonuç hemen cıkıyo evden gelip alıyorlar kanı fiyat 2700 dü