amniyosentez yapıldı :(

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaslar 2li testte rısk cıktı :( 1:59 kombine risk diğer hersey normal ama risk yuksek dıe amniyosentez yapıldı buyuk konusuyordum yaptırmam dıe yanı tehlıkelı fln dıye ama iyi bir yerde yaptırdım hıc acımadı şimdi sonuc beklıyorum inşallah temiz cıkar :(

benim görümceminki 5:1 çıkmıştı o yaptırmadı ve kızındada hiçbişey yok:)

benim görümceminki 5:1 çıkmıştı o yaptırmadı ve kızındada hiçbişey yok:)

canım ya ciddi misin 1:5 demek 5 kişiden biri ay ne guzel temız cıkmıs bana 1:59 cok yuksek dendi hatta 1:250 bile riskmiş yani 250 nereyee 59 nereye cok korktuk ya ınsallah temız gelır sonuclar bende umutlandım suan ya

Evet 5kişide 1 görünüyormuş hatta çevremde bikaç örnek daha var böyle hepsinin çocuklarıda sağlıklı zaten bu bi risk belirleme testi kesin veriler değil ki amniyosentezin sonucunu ne zaman alıcaksın yaz buraya temiz çıktığını:)

Evet 5kişide 1 görünüyormuş hatta çevremde bikaç örnek daha var böyle hepsinin çocuklarıda sağlıklı zaten bu bi risk belirleme testi kesin veriler değil ki amniyosentezin sonucunu ne zaman alıcaksın yaz buraya temiz çıktığını:)

inşallah cnm ya yazarım hayırlısıyla gelsınde 2 hafta var daha ya

inşallah en kısa zamanda ıyı haber alırsın ve bebgıne saglıklı bı seklıde dunyaya gelır canım

Back
X