Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aranızda amniyosentez yaptıran varmı. varsa nasıl yapıldığını ve ne kadara mal olduğunu yazarsanız çok sevinirim
görümcem istanbul fetus kliniğinde yaptırdı. evet sanırım pahalı bir yer diğerlerine göre. rengin yaşın kaç? yaş ilerledikçe risk oranı istatiksel olarak artıyo. bazen çokda göze batmayacak bir şey risk oranını artırıyo ve aminiyosenteze gönderiyorlar. kendinle ilgilimi sordun bilmiyorum ama içini ferah tut canım görürsün bak gayet sağlıklı olucak bebişin...
canım ablam 15 gün önce yaptırdı.ege üniversitesinde ama öyle 1000ytl falan vermedi(verecek gücü yok zaten) .sağlık karnesiyle gittiğini biliyorum ama ne kadara mal olmuş bilmiyorum ama senin için yarın soracağım,10 gün istirahat verdi dr.3 hafta kadar sonrada sonucu alacakmış. hakkınızda hayırlısı.
Selam Rengin,
Ben yaptırdım, geçen hafta.
Memorial Hastanesi'nde yaptırdım. 1.500 YTL.
Gayet acısız, sadece 10 dakika süren bir işlem. Sonrasında yarım saat hastanede, 1 gün de evde dinlendim. O kadar.
Esas zor olan işlem değil sonuçları beklemek..
İyi şanslar
çok haklısın cnm. asıl sorun sonuçları beklemek. ama 1,500 ytt çok değilmi. bana 600 dedi hastane ama bugün detaylı konuşacağım. tam bilmiyorum yani
Evet haklısın Rengin, pahalı gerçekten ama benim çok güvendiğim doktorum orada olduğundan başka bir yerde kendimce risk almak istemedim.
Ben bugün ön sonuçlarını aldım tahlilin, şimdilik bir sorun görünmüyormuş. Çok sevindim, ama tabii tam olarak ancak 2 hafta sonra rahatlayacağım...
Tam masaya yattım doktorum iğneyi ambalajından çıkarıyordu ki
bebeğin kalbi durdu. Bu yüzden ne hissedildiğini öğrenemedimbenneyaptımki
Yapılacağı hastane doğumeviydi dolayısıyla para ödemeyecektim.:smiley-cool:
Teşekkürler Rengin.
Sen neye karar verdin?
Ne zaman yaptıracaksın?
İnşallah sorunsuzca atlatırız bütün bu zor zamanları.