Amniyosentez yaptıran varmı??

CNM BEN YANLIŞ ANLAMADIM DİMİ. BEBEĞİNİMİ KAYBETTİN. HEMDE O GÜN

Evet canım aynen öyle oldu.:çok üzgünüm:
Ekim ayıydı ve 18 haftalıktı.
Unutmaya çalışıyorum bu ay yeniden gebe olmayı bekliyorum. Çarşamba günü test yapıcam.

bende temmuzda doğum yapıcam. ama ben ne 2li teste ne 3lü teste gerek bile duymadım. amniyosentezmi asla. diğer bütün testleri zaten doktorum yapıyo. ne gerek var boşu boşuna evham yapmaya içimi karartmaya. özel doktorum var. aylık rutin kontrollerime gidiyorum ve bebeğimin herşeyi normal. bi ay sonra yine gidicem ve ayrıntılı ultrasona giricek bebişim. bence bu kadarı yeterli. HAMİŞLER BOŞU BOŞUNA KARARTMAYIN İÇİNİZİ. TABİ BENCEE...

amniyosentez yaptırdığınız zaman bebeğinizin düşme ihtimalinin olduğunu bilmiyormusunuz üçlü tarama testiniz iyi çıktıysa ne gerek var anlamadım ama hayırlısı olsun birde bu organ taraması renkli ultrasondamı yapılıyor

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

amniyosentez yaptırdığınız zaman bebeğinizin düşme ihtimalinin olduğunu bilmiyormusunuz üçlü tarama testiniz iyi çıktıysa ne gerek var anlamadım ama hayırlısı olsun birde bu organ taraması renkli ultrasondamı yapılıyor

evet şekerim 2li test te 3 lü testte yaptırmadım. ayrıntılı ultrasona giricem bir ay sonra. bebeğim 6 aylık olunca. orda herşey görülüyo. diğerleri bence insanın acaba demesinden, kuruntudan kendi kendini yemesinden başka bişey değil. öle yani.:nazar:

arkadaşlar aranızda amniyosentez yaptıran varmı. varsa nasıl yapıldığını ve ne kadara mal olduğunu yazarsanız çok sevinirim

cnm ben yaptırdım
ben çok korkmuştum ama bana inan korkulacak bişey değil hiç
rahatlatmak için söylemiyorum
iğne yaptırıken nasıl acıyor, ondan daha fazla hissetmiyosun
tek yapmam gereken uzanıp ellerini başının altına alıp hareketsiz bir şekilde yarım dk.a beklemen hepsi bu kadar

ben kartal eğitim araştırmada yaptırdım, çok ta iyi ilgilendiler sağolsun dr.lar
100ytl veriyosun anlaşmalı olan merkeze
en kötüsü sonucu beklemek ama en erken 3 haftada veriliyo

özelde 700-800ytl arası yapılıyodu

inşallah sonucun temiz çıkar arkadaşım, benim iyi çıktı çok şükür rabbime
dualarım seninle cnm

cnm ben yaptırdım
ben çok korkmuştum ama bana inan korkulacak bişey değil hiç
rahatlatmak için söylemiyorum
iğne yaptırıken nasıl acıyor, ondan daha fazla hissetmiyosun
tek yapmam gereken uzanıp ellerini başının altına alıp hareketsiz bir şekilde yarım dk.a beklemen hepsi bu kadar

ben kartal eğitim araştırmada yaptırdım, çok ta iyi ilgilendiler sağolsun dr.lar
100ytl veriyosun anlaşmalı olan merkeze
en kötüsü sonucu beklemek ama en erken 3 haftada veriliyo

özelde 700-800ytl arası yapılıyodu

inşallah sonucun temiz çıkar arkadaşım, benim iyi çıktı çok şükür rabbime
dualarım seninle cnm

saol arkadaşım. inş. benimde iyi çıkacak. aslında iğnesinden falan korkmuyorum. ama ben özele sordum 600 ytl dediler. izmirde yaşıyorum. daha ucuza nerde yaptırabilirim bilmiyorum. asıl merakım bu

CNM BEN İÇİM RAHAT ETSİN DİYE YAPTIRACAĞIM AMA FİYAT ARAŞTIRIYORUM. BENİM DOKTORUM 600 YTL DEDİ AMAM BAŞKA EKSTRA MASRAFLAR OLURMU BİLMEME. İNŞ. HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ
yanlız 3lü test sonucun iyiyse gerek var mı ? çünkü bildiğim kadarıyla düşük riski var amniyosentez sonrası .Benim doktorum bana sordu istersen yapalım ama riski var ve sonuçların iyi olduğu için ben gerek görmüyorum dedi.BEnde istemedim.

slm rengin ben yaptırdım çok kolay korkma fiyata gelince ben antalya akdeniz üniversitesin de yaptırdım yüz ytl ye

Back
X