Amniyosentez yaptiranlar yardım :((

Aliozgemasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
11
2
86
36
Arkadaşlar merhaba 2 li testim 1/563 cikti ama kandaki deger ic acici degil diye doktor 4 lu test yaptirmami söyledi 4 lu testte sonuc 1/170 çıktı doktor cok riskli diyince dünyam başıma yıkıldı ben bu bebeğe cok zorluklarla ve umutsuzlarla sahip olmustum onu kaybetme korkusu beni yedi bitirdi doktorum amniyosentez yaptirmami önerdi ve bende kendimle uzun bi hesaplasma sonucunda 1 hafta once amniyosentez yaptirdim 2 gun icinde ön sonuc bildirdiler temiz çıktı ama korkuyorum diger sonuclar 2 hafta sonra çıkacak ön sonucu temiz çıkıp diğer sonuçları kötü çıkan varmı:? :(((

Arkadaşlar merhaba 2 li testim 1/563 cikti ama kandaki deger ic acici degil diye doktor 4 lu test yaptirmami söyledi 4 lu testte sonuc 1/170 çıktı doktor cok riskli diyince dünyam başıma yıkıldı ben bu bebeğe cok zorluklarla ve umutsuzlarla sahip olmustum onu kaybetme korkusu beni yedi bitirdi doktorum amniyosentez yaptirmami önerdi ve bende kendimle uzun bi hesaplasma sonucunda 1 hafta once amniyosentez yaptirdim 2 gun icinde ön sonuc bildirdiler temiz çıktı ama korkuyorum diger sonuclar 2 hafta sonra çıkacak ön sonucu temiz çıkıp diğer sonuçları kötü çıkan varmı:? :KK43:((
beklediğiniz bebek kız mı erkek mi belli mi? eğer erkekse 1000 de 1 ihtimal farklı çıkması çok zor yani. yada kız bebek bekliyorsanız maternal kontaminasyon riski var mı böyle bişeyden bahsettiler mi? çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun genelde a.s.de ön bilgilendirme yapılmaz temiz dedilerse kötü çıkacağını düşünmüyorum

beklediğiniz bebek kız mı erkek mi belli mi? eğer erkekse 1000 de 1 ihtimal farklı çıkması çok zor yani. yada kız bebek bekliyorsanız maternal kontaminasyon riski var mı böyle bişeyden bahsettiler mi? çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun genelde a.s.de ön bilgilendirme yapılmaz temiz dedilerse kötü çıkacağını düşünmüyorum

Kismetse kızım olacak öyle bi riskten bahsetmediler hic ultrason bulgulari normal cikiyo genelde ama benimde kafam karisti hastaneden arayip down sendromu olmadığını diger sonuclarin 2 hafta sonra çıkacağını söylediler inanin beklemek cok zor hamileligimi zehir ettiler bebegimide cok üzüyorum :(

Kismetse kızım olacak öyle bi riskten bahsetmediler hic ultrason bulgulari normal cikiyo genelde ama benimde kafam karisti hastaneden arayip down sendromu olmadığını diger sonuclarin 2 hafta sonra çıkacağını söylediler inanin beklemek cok zor hamileligimi zehir ettiler bebegimide cok üzüyorum :KK43:
allah yardımcınız olsun. a.s. temiz alındıysa eminim ki sonuç doğrudur. siz içinizi ferah tutun kesinlikle. temiz alındıysa derken sizin kanınızın örneğe karışmasından bahsediyorum. maternal kontaminasyon derken de bunu kastediyorum. çok geçmiş olsun bebiş bu stresi hissediyor. sağlıcakla alacaksınız kızınızı kucağınıza inşallah kötü düşünceleri kovun aklınızdan

allah yardımcınız olsun. a.s. temiz alındıysa eminim ki sonuç doğrudur. siz içinizi ferah tutun kesinlikle. temiz alındıysa derken sizin kanınızın örneğe karışmasından bahsediyorum. maternal kontaminasyon derken de bunu kastediyorum. çok geçmiş olsun bebiş bu stresi hissediyor. sağlıcakla alacaksınız kızınızı kucağınıza inşallah kötü düşünceleri kovun aklınızdan

Inşallah allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin kusura bakmayin anlayamadim bi an cok bilgi sahibi değilim ama doktor öyle biseyden bahsetmedi desteginiz icin çok teşekkürler

Bende yasadım o süreci biz kandan baktırdık. Amniyosentez istemedim. Down sendromu cıkmadı ama klinefer sendromu cıktı. Simdi alıstık bu duruma.

Ikılı testımde bıyokımyasal rısk 1/50 cıktı.bu pazartesi beş hafta sonra amnıyosentez sonucum temız cıktı.ultrason bulgularımda hep ıyıydı.sızınde oyle demişler kı on sonuc bildirmişler en azından:)emın olun temız cıkıcak .kendinizi ve bebegınızı uzmeyın

Benim ikili test ve dörtlü test de kızıma Spina bfida dediler aminyum sentez dedi doktorumuz ve ben istemedim ne olursa olsun doguracagim dedim ilk duyduğum zaman 1 ayda 11 kilo zayifladim 5 tane doktora gittik hepsi ayrı ayrı test ultrason tam bir iskenceydi ve hepsi kesin olmasada 100 de 90 engelli doğacak kafası büyüyor çok zayıf yasamaz dediler ben günlerce ağlayıp yemek yemedim yiyeceğim . 6 kilo alarak doğum yaptım ( Ve ultrasonda sırtında torbaları görmüştük) kızım sapasağlam doğdu bu bi mucizeydi Allahım evlatlarimizla sinamasin. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah sağlıklı bi şekilde kucaginiza alırsınız.

Benim ikili test ve dörtlü test de kızıma Spina bfida dediler aminyum sentez dedi doktorumuz ve ben istemedim ne olursa olsun doguracagim dedim ilk duyduğum zaman 1 ayda 11 kilo zayifladim 5 tane doktora gittik hepsi ayrı ayrı test ultrason tam bir iskenceydi ve hepsi kesin olmasada 100 de 90 engelli doğacak kafası büyüyor çok zayıf yasamaz dediler ben günlerce ağlayıp yemek yemedim yiyeceğim . 6 kilo alarak doğum yaptım ( Ve ultrasonda sırtında torbaları görmüştük) kızım sapasağlam doğdu bu bi mucizeydi Allahım evlatlarimizla sinamasin. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah sağlıklı bi şekilde kucaginiza alırsınız.
Canım gecmis olsun. Bana umut oldun. İnsallah bizimde bir sey cıkmaz hep dua ediyoruz:(

Çok geçmiş olsun. Sırtında torbaları ultrason gördük demiştiniz. O gördükleriniz neymiş? Yani yanlış mı görmüşler yoksa çocuk sonradan mi düzelmis.

Çok geçmiş olsun. Sırtında torbaları ultrason gördük demiştiniz. O gördükleriniz neymiş? Yani yanlış mı görmüşler yoksa çocuk sonradan mi düzelmis.
Evet sırtındaki torbaları gördük yaşadığımız yerde çok iyi bi doktor var sıra almak bile mucize o gösterdi ve kafası büyüyor dedi bizde gördük yani ama doğumdan sonra hiç birşey olmadan doğdu bilmiyorum ama eşim bizi Allah cc sinadi diyor çünkü herkez doktorlar da olmak üzere alalım bu bebeği dediler benim annem bile tedavisi yokmuş aldır dedi biz eşimle asla vazgecmedik

Evet sırtındaki torbaları gördük yaşadığımız yerde çok iyi bi doktor var sıra almak bile mucize o gösterdi ve kafası büyüyor dedi bizde gördük yani ama doğumdan sonra hiç birşey olmadan doğdu bilmiyorum ama eşim bizi Allah cc sinadi diyor çünkü herkez doktorlar da olmak üzere alalım bu bebeği dediler benim annem bile tedavisi yokmuş aldır dedi biz eşimle asla vazgecmedik

Doktor nasıl bir açıklama yaptı peki. Anne karnında gelişimi sırasında mi düzelmis? Yanlış görmüşuz gibi bir açıklama mi yaptilar

Umudunu kaybetme ben doğumdan cikmisim yikmisim ortalığı bebek hasta mi öldü mü diye biz doğduktan sonra sağlıklı olduğuna inanamadik hala bazen o gün aklıma geliyo kötü oluyorum
O zaman cok üzüldüm hala daha aklıma geldikçe üzülüyorum elimde degil. Tekrar test yapıcaz. Aileler bize aldır dediler. Sanki bebegimiz özürlü doğacak gibi. Doguma az kaldı bakalım. Dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor:(

Doktor nasıl bir açıklama yaptı peki. Anne karnında gelişimi sırasında mi düzelmis? Yanlış görmüşuz gibi bir açıklama mi yaptilar[/QUOTE Mucize dedi sadece olan bana 9 ay gozyaslarima ve 5 tane doktora gittik onlara ödediğimiz ücretlere oldu bu bizi 3 4 ay çok sıkıntıya soktu ama hakkımı helal etmiyorum

Back
X