Amniyosentez yaptiranlar yardım :((

O zaman cok üzüldüm hala daha aklıma geldikçe üzülüyorum elimde degil. Tekrar test yapıcaz. Aileler bize aldır dediler. Sanki bebegimiz özürlü doğacak gibi. Doguma az kaldı bakalım. Dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor:KK43:
Dua et kalbini ferah tut biliyorum çok zor ama bebeğin için ve bu hayat bi sınav bizim için

Sagol canım evet cok zor. Bu da bizim sınavımızmıs. Senin durum gercekten mucize olmus. Belki de sapa saglam cocugu aldırcaklardı sana.
Evet belkide sapasaglamdi bilemiyorum 5 doktor hepsi de aynı taniyi koydu bu da çok tuhaf ve ben toplamda 6 kilo alarak doğum yaptım . İnşallah sınavın evladinla olmaz sağlıklı doğar dualarima seni de ekleyecegim.

Evet belkide sapasaglamdi bilemiyorum 5 doktor hepsi de aynı taniyi koydu bu da çok tuhaf ve ben toplamda 6 kilo alarak doğum yaptım . İnşallah sınavın evladinla olmaz sağlıklı doğar dualarima seni de ekleyecegim.
Allah razı olsun canım. O baya az almışsın bende sanırım fazla aldım :( 14 kilo aldım su ana kadar.

Arkadaşlar merhaba 2 li testim 1/563 cikti ama kandaki deger ic acici degil diye doktor 4 lu test yaptirmami söyledi 4 lu testte sonuc 1/170 çıktı doktor cok riskli diyince dünyam başıma yıkıldı ben bu bebeğe cok zorluklarla ve umutsuzlarla sahip olmustum onu kaybetme korkusu beni yedi bitirdi doktorum amniyosentez yaptirmami önerdi ve bende kendimle uzun bi hesaplasma sonucunda 1 hafta once amniyosentez yaptirdim 2 gun icinde ön sonuc bildirdiler temiz çıktı ama korkuyorum diger sonuclar 2 hafta sonra çıkacak ön sonucu temiz çıkıp diğer sonuçları kötü çıkan varmı:? :KK43:((

Biz hamilelerin duaları kabul olurmuş sonucta bi melek taşıyoruz bünyemizde
İnsallah guzel cıkar sonuclar dua etmek bazen en iyi ilaç oluyor

Can'ım içini ferah tut Bnde yaptırdım kısa sonuç temiz çıktı zaten kısa iyi çıkarsa uzun iyi çıkar rahat olun dediler gerçektende öyle oldu hemşire bile daha görmedim kısa iyi çıkıp uzun sonucun kötü çıktığını dedi rahat ol bebişide üzme annesi

merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım ikili testim temiz çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıktı ayın ikisinde amniyosentez yaptırdım bugün sonuçlarımı alıcam inşallah temiz çıkar çok zor bi süreç allah kimseye yaşatmasın inşallah yaptırıp bekleyenlerin de sonuçları tertemiz çıkar inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Can'ım içini ferah tut Bnde yaptırdım kısa sonuç temiz çıktı zaten kısa iyi çıkarsa uzun iyi çıkar rahat olun dediler gerçektende öyle oldu hemşire bile daha görmedim kısa iyi çıkıp uzun sonucun kötü çıktığını dedi rahat ol bebişide üzme annesi

Cnm cok sagol icimi rahatlattin inşallah rabbim tum annelere saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim hepimizi sevindirsin

merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım ikili testim temiz çıkmasına rağmen 4 lü testte risk yüksek çıktı ayın ikisinde amniyosentez yaptırdım bugün sonuçlarımı alıcam inşallah temiz çıkar çok zor bi süreç allah kimseye yaşatmasın inşallah yaptırıp bekleyenlerin de sonuçları tertemiz çıkar inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza[/QUOTE

Cnm sonucun nasıl?

allahıma bin şükür aldım sonucumu tertemiz çıktı hiçbirşey yok bebeğimde de ikili test yaptırdıysanız 4 lü kesinlikle yaptırmayın ben yaptırdım bin pişman oldum ikili test yeterliymiş 3 lü ve 4 lü testler kafa karıştırmak için dedi doktorum inşallah sizin de temiz çıkar çok zor bi durum allah düşmanıma yaşatmasın

Ön sonuç temiz çıktıysa yüksek ihtimalle temiz çıkar diye düşünüyorum, yani umutlanmak için güçlü bir sebep var elinizde. Sizi çok iyi anlıyorum, insan sonuçları beklerken kendini arafta hissediyor, ne ileri ne geri herhangi bir adım atamıyor. İnşallah geçecek bu süreç.

Merhaba,bebeginiz dogdumu acaba,forumda okudum,klinifer sendromu demissiniz sonucu.ne.oldu acaba,insallah saglikli.doğmuştur
Merhaba yine aynı cıktı sonuç şükür su ab görünen bir şey yok. 17 aylık bebeğim biz o durumu unuttuk bile.Tek sorun ilerde çocugunun olmaması. Ikıncı yolda onu düşünüyoruz :)

Merhaba yine aynı cıktı sonuç şükür su ab görünen bir şey yok. 17 aylık bebeğim biz o durumu unuttuk bile.Tek sorun ilerde çocugunun olmaması. Ikıncı yolda onu düşünüyoruz :)
Canım benimde bebeğimin beyninde iki taraflı kist görüldü. İkili testte sorun yoktu. Afp testi yaptılar sonuç bekliyorum risk durumuna göre amniyosentez dediler. Senin ikili testin nasıldı başka anormallik var mıydı ultrasonda?

Back
X