ikili test sonucumda risk olasılığım yoktu hatta doktorum "yaşın riski düşürmüş" dedi, üçlü test yapılmadı ama dörtlü test sonucuna göre risk sınırında çıktı bebeğim ve doktorum amniyosentez önerdi ve ultrason ölçümlerine göre temiz çıkacak ama için rahat etsin istersen yapalım eğer sonuç olumsuz çıkarsa kürtaj hakkın var dedi...ben de istedim yapılmasını, eğer sonuçlarım temiz çıkmazsa yani bebeğimde bir sorun varsa bile asla kürtaj olmayacağım içimde canlanan hergün kıpır kıpır hareketlerini hissettiğim ve ne olursa olsun annesi olduğum bi yavrunun canına asla kıyamam kürtaj olana kadar gider sevmediğim birini öldürürüm aynı şey en azından kurtulmuş olurum o insandan...bu görüşüme katılanlar kadar katılmayanlar da olacak elbette biliyorum ama herkesin fikri kendine her fikre saygım var benm...kimisi diyebilir o çocuğun gözlerine bakarak o sorumluluğu taşıyamam diye düşünebilir doğru belki o çocuk "beni niye doğurdun" diyen gözlerle bakacak annesine ama yaşayan engelli bi insanı öldürmek neyse anne karnında öldürmek de farksız benm gözümde...Allah ona can vermiş ben kimim ki o canı alayım...anne hayatı riskte değilse Allah bile yasaklamış bunu...yani ne inancım ne vicdanım buna izin vermez...eşim de benmle hemfikir bu konuda....3 gündür kendmde değilim doğrudur çok korkuyorum o da doğru herkes gibi ben de sağlıklı bi evlat istiyorum evet ama Allah'tan gelene de yapacak bişeyimiz yok ne yazık ki...bu amniyosentezi yaptırmamın tek sebebi de gerçeği bilmek ve ona göre hazırlık yapmak evet bu çocuğu ne olursa olsun doğuracağım ama en azından o vesvese o korku doğuma kadar beni yiyiyp bitirmesin istedim gerçeği bileyim istedim...doktor riskin yok sadece sınırdasın ultrasondaki tüm ölçümler normal dedi ama o içime düşen kurt varya 2 gündür iliklerime kadar kemiriyo...dün yaptırdım ve 3 hafta sonra sonucum çıkacak daha önce 2 düşük yaptım biri ikiz gebelikti ve toplamda 3 evlat kaybettim şu anki gebeliğim de zaten kan pıhtılaşması sorunum nedeniyle riskli gidiyor her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum göbeğimden yani bi evlat sahibi olabilmek için çok bedel ödedim çok acılar çektim ve herkes gibi sağlıklı ve hayırlı bi evlat istiyorum başka hiçbişey değil...bunu da niye yazdım belki hiç tanımadığım insanlarla dertleşmek belki de bir dua...çok değil belki bi Ayet-el Kürsi isterim okuyanlardan bugün cuma duaların kabul olduğu gün...ben burda sorunu olan herkese dua ediyorum inanın...Allah herkese sağlık versin başka da bişey gelmiyor elimden...