Amniyosentez

doktorcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
Merhaba Bayanlar,
14 Haziran Salı günü İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesinde Dr. Ebru Hanım'a amniyosentez yaptırdım. İkili testim 1/175 çıkmıştı. 4 aylık hamileyim. İğne çok acıtan ve ağrıtan birşey değil. Tüm gerginliğiniz annelik hormonlarınızın tavan yapmasından mütevellit. Ben gerildim ve korktum. Minicik kuzumda korktu. Ama değil iğnenin ona değmesi o tarafa yaklaşmadı bile. Son derece basit ve kısa bir işlem. Doktorunuzun deneyimi çok mühim. Ebru Hanım yurt dışında özellikle bu konuda uzmanlaşmış bir hekim, sizlerede tavsiye ederim. Şimdi o 3 haftalık süreci atlatmaya çalışıyoruz. Elbetteki zaman zaman endişelendiğim dönemler oluyor ama öğrendimki bu işin sırrı soğukkanlılığı muhafaza edip, sabır edebilmekte.
Sizlerin de deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

canım bu konuda deneyimim yok ama ben sadece sana endişelenme demek istedim bu bekleme sürecinde...eminim gayet sağlıklı bi yavru taşıyosun karnında...tabi o 3 haftayı geçirirken insanın aklına arada bir olur olmaz şeyler gelmesi normal ama öyle durumlarda hemen güzel şeylere yönlendir kendini, bebeğine ve kendine güven:) sağsalim kavuşucaksınız inşallah:)kendinize iyi bakın...

deneyimim yok... Hayırlısıyla normal sonuçların elinize geçer ve bebğinde sende rahatlarsınn içini ferah tut... Kendini bebeğine ver kötü düşünceleri at kafandan hayırlısıyla atlatırsınız... İnşallah... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…