- 29 Ağustos 2025
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Fatmaaaaaayyy
Amniyosentezden sonra bebegimin suyu bitti dün kaybettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke fetal DNA testi yaptirsaydin amino sentez yapiycagina çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın inşallah15 haftalikken dowm sendrom riski çok yüksek dediler mutlaka yaptır dediler 3 tane ayrı ayrı doktora gittik hepside riski yok o kadar yaptıran var bisey olmaz mutlaka yaptır dediler yaptırdıktan hemen sonra az az suyum gelmeye başladı bebegimin suyu tamamen bitti sonuçlar temiz çıktı olan bebegime ve bana oldu o kadar zor biseyki anlatamam benim içim hergun ayrı yanıyor parça parçayım benim düştüğüm hataya düşmeyin diye bunları yazıyorum çok zor hiçbir doktora güvenim kalmadı
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabır versin inşallah kalbine ferahlık versin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah15 haftalikken dowm sendrom riski çok yüksek dediler mutlaka yaptır dediler 3 tane ayrı ayrı doktora gittik hepside riski yok o kadar yaptıran var bisey olmaz mutlaka yaptır dediler yaptırdıktan hemen sonra az az suyum gelmeye başladı bebegimin suyu tamamen bitti sonuçlar temiz çıktı olan bebegime ve bana oldu o kadar zor biseyki anlatamam benim içim hergun ayrı yanıyor parça parçayım benim düştüğüm hataya düşmeyin diye bunları yazıyorum çok zor hiçbir doktora güvenim kalmadı
Basın sağolsun canım çok zor ateş düştüğü yeri yakar down yüksek desinler ne olacak bAmniyosentezden sonra bebegimin suyu bitti dün kaybettim
Bu olaydab sonra olduysa dava vs açmadın mi hesap sordun mu ne diyorlarAmniyosentezden sonra bebegimin suyu bitti dün kaybettim
Başınız sağolsun çok üzüldüm.keske fetao DNA yaptirsaydiniz15 haftalikken dowm sendrom riski çok yüksek dediler mutlaka yaptır dediler 3 tane ayrı ayrı doktora gittik hepside riski yok o kadar yaptıran var bisey olmaz mutlaka yaptır dediler yaptırdıktan hemen sonra az az suyum gelmeye başladı bebegimin suyu tamamen bitti sonuçlar temiz çıktı olan bebegime ve bana oldu o kadar zor biseyki anlatamam benim içim hergun ayrı yanıyor parça parçayım benim düştüğüm hataya düşmeyin diye bunları yazıyorum çok zor hiçbir doktora güvenim kalmadı
Ah canım evladını kaybeden biri olarak seni anlıyorum.keske buraya sorsaydin zaten yaptırma derdik hiç fetal DNA nahsetmedilermi çok basit sadece anneden kan alıyorlar15 haftalik hamileydim 3 lu taramam kötü çıktı 3 tane özel doktora 1 tane devlet doktoruna gittim hepside mutlaka amniyosentez yaptırmam gerektiğini söyledi biz de doktorlara güvenerek yaptırmak için randevu aldık devletdeki doktorum samsun omu fakültesine sevk etti amniyosentez yapılacağı gun geldiğinde ben doktoru tanımadığım için doktor direk suyu aldı ama benden suyu alan İdris kocak değilmiş yanındaki sekreteriymis ben bunu sonradan öğrendim beni su alır almaz kaldırdı hiç müşade altında tutmadı ki zaten benim kesemde kan olduğu için benden su alınmaması gerekiyormuş amniyosentezden 15 dk sonra suyum azar azar gelmeye başladı o kadar kotuydum ki hemen hastaneye yatısim yapıldı o gün akşama doğru bebeğimin suyu tamamen bitti bebegi alacağız kalbinin durmasını bekliyoruz dediler ben aldırmak istemedim o da hayata tutundu 20 gun hastanede yattım bu sure zarfında suyum bi azaldı bi çoğaldı karışıktı hastaneden çıktım tekrar suyum bitti tekrar hastaneye yattım 25. Haftamdi bebeğimin suyu tamamen bitti bana zarar vermeye başladı doktorlar almamız gerekiyor dediler belki yaşar belki yaşamaz dediler bebegim dogdu ağladı o kadar güzel ağladığı içim parçalandı 6 gun yaşayabildi kalbi durdu bebeğimin butun sonuclari tertemiz cikti hiçbir sıkıntı yoktu amnkyosentez yaptırmadan bana oradaki doktor görünümündeki sekreteri senin kesende kan var sonradan sıkıntı yaşarsın deseydi kesinlikle yaptırmazdim içim hergecen gun yanıyor parcalaniyor bebegim suyu bitip erken doğduğu için yasayamadi kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ben bu sıkıntıları yaşadım siz yaşamayın benim için çok ağır bi imtihandı bebeğimin herseyine şahit oldum yikadilar kefenlediler o kadar güzel bir bebektiki noksansiz bir melekti beni bebegimden melegimden ayirdilar kesinlikle hakkımı helal etmiyorum siz yapmayın yaptırmayın bunu okuyanlar çevresine söylesinler hiçbir anne evlatsız kalmasın çok zor çok acı
Benim hergecengun içim yanıyor parcalaniyor siz yapmayın ben sırf böyle bir örnek var bilin yaptırmayın diye yazıyorum böyle bir durumun yaşanacağını ucundan kıyısından bilseydim kesinlikle yaptirmazdim doktorlara güvendim hicbisey olmaz dediler çok yaptiran var hiçbir sorun olmuyor dediler hiçbir doktora güvenmiyorum şayet bir daha hamile kalabilirsem doktora dahi gitmeyi düşünmüyorum beni bu hale düşürenlere hakkımı zerre helal etmiyorum
O testi bilmiyordum gittiğim doktorlar hep amniyosentez dediler bilseydim asla yapmazdımAh canım evladını kaybeden biri olarak seni anlıyorum.keske buraya sorsaydin zaten yaptırma derdik hiç fetal DNA nahsetmedilermi çok basit sadece anneden kan alıyorlar
Ah canım ya bazen insanın basireti bağlanıyor.ben direk fetal yaptırdım aslında çoğu Dr bunu öneriyorO testi bilmiyordum gittiğim doktorlar hep amniyosentez dediler bilseydim asla yapmazdım
Fetal dna neden yaptirmadin o cok basit tmaam biraz maliyeti var ama kesin sonuc veriyor bide burdaki arkadaslarima tavsiye iki test neyse ama uclu test kesin yanlis sonuc veriyor tavsiye etmiyorum15 haftalikken dowm sendrom riski çok yüksek dediler mutlaka yaptır dediler 3 tane ayrı ayrı doktora gittik hepside riski yok o kadar yaptıran var bisey olmaz mutlaka yaptır dediler yaptırdıktan hemen sonra az az suyum gelmeye başladı bebegimin suyu tamamen bitti sonuçlar temiz çıktı olan bebegime ve bana oldu o kadar zor biseyki anlatamam benim içim hergun ayrı yanıyor parça parçayım benim düştüğüm hataya düşmeyin diye bunları yazıyorum çok zor hiçbir doktora güvenim kalmadı
Rabbim sabırlar versin inşallah, size ne desek boş teselli cümleleri kalır, bende ilk bebeğimi 5 aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden aniden kaybettim kaybettim, biri bana üzülme dediğinde bile zoruma gittiğini hatırlarım15 haftalikken dowm sendrom riski çok yüksek dediler mutlaka yaptır dediler 3 tane ayrı ayrı doktora gittik hepside riski yok o kadar yaptıran var bisey olmaz mutlaka yaptır dediler yaptırdıktan hemen sonra az az suyum gelmeye başladı bebegimin suyu tamamen bitti sonuçlar temiz çıktı olan bebegime ve bana oldu o kadar zor biseyki anlatamam benim içim hergun ayrı yanıyor parça parçayım benim düştüğüm hataya düşmeyin diye bunları yazıyorum çok zor hiçbir doktora güvenim kalmadı