• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyotik sıvı azlığı yardım!

safakmeley

Annen seni çok seviyor ki :*
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
2.250
3.408
168
Merhabalar, gebeliğimin 21. haftasındayım bebeğimin sıvı miktarı 111 mm, doktorum az diyor, erken doğum riskim var bu durumu yaşayan var mı? Geçmişte böyle bir durum yaşayıpta sağlıklı doğum yapan var mı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için..

Merhabalar bende ayni durumdayim.gebeligimin ilk basindan beri kese kucuklugu yasiyorum.suan 15.haftadayim.dr.um suyun sınırda diyor.bu durumu yasayanlar varsa cevap verirmi acaba

Benim 19. haftada ayrıntılı ultrasonda söylediler su az diye, şu an gelişimde bir sıkıntı yok ama ileri dönük olabilir ve erken doğum riski var, sorun olursa cevaplayabildiğim kadar cevaplarım

Sıvı icin bolbol su ic dedi dr ama ictigim.su iki misli cikiyor wcye gidip duruyorum sürekli. Birde bazen akinti harici su gbi bisey geliyor sizdede oldu mu

Kızlar maalesef bu durumu yaşadım ve 22 haftalık bebeğimi kaybettim. Gelişimi normaldi ama sıvı azlığı dolayısıyla ciğerleri gelişmemişti. Bol bol dua edin Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.. Bu durumu yaşayıp bebeğini kucağına alanlarda varmış ama.

Bende cok korkuyorum.bu kadar erken haftalarda görülmesi gercekten kötüymüs. Yapılabilecek.bisey yokmudur. Yani su icmekten baska :(

Bende cok korkuyorum.bu kadar erken haftalarda görülmesi gercekten kötüymüs. Yapılabilecek.bisey yokmudur. Yani su icmekten baska :(

1 çay bardağı yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu ve tabiki dua...su dan daha etkiliymiş bilginize...deneyin..

İnşallah bir sorun olmaz yavrularımızda, havuç suyu, hindistan cevizi suyu, zemzem suyunun iyi geldiğini duydum ama bende de işe yaramıyor şimdilik hakkımızda hayırlısı ne denir ki

Merhabalar, gebeliğimin 21. haftasındayım bebeğimin sıvı miktarı 111 mm, doktorum az diyor, erken doğum riskim var bu durumu yaşayan var mı? Geçmişte böyle bir durum yaşayıpta sağlıklı doğum yapan var mı ? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için..
Canim merhaba oyle gezinirken gordum.benim de 24.haftamda 11 di sivi seviyem.bebegimde sorun yoktu ama sivi sinirdaydi sinir 8 biliyosun.ama erken dogum filan yapmadim ben de korkmustum ama su an 36.haftamin icindeyim suyuma da iyi diyor dr.bazen boyle olabiliyor .ben ne yaptim o haftadan sonra sol tarafima yatmaya calistim ve gunde 3 litre su ictim her gun .canim stres yapma annenin yorgunlugu susuz kalmasi da etkiliyo.bebeginde sorun yoksa duzeliyor

Canim merhaba oyle gezinirken gordum.benim de 24.haftamda 11 di sivi seviyem.bebegimde sorun yoktu ama sivi sinirdaydi sinir 8 biliyosun.ama erken dogum filan yapmadim ben de korkmustum ama su an 36.haftamin icindeyim suyuma da iyi diyor dr.bazen boyle olabiliyor .ben ne yaptim o haftadan sonra sol tarafima yatmaya calistim ve gunde 3 litre su ictim her gun .canim stres yapma annenin yorgunlugu susuz kalmasi da etkiliyo.bebeginde sorun yoksa duzeliyor
Merhaba, böyle örnekler görmek beni çok mutlu ediyor, inşallah bizde de problem olmaz, ben hep çok su içen biriydim şimdi de öyle, ama dinlenme işini yapıyorum artık, hamile gibi davranıyorum, çok teşekkür ederim bilgi için beni rahatlattın, sağlıklı doğumlar olsun inşallah sana da bana da :):)

Arkadaslar paylasmak istedim.dun baska bi dr.a gittim.korkuyordum cok. Olcum yapti sivin gayet normal degerlerde.diger doktorunun bunu solemesinin sebebi plesanta biraz onde iyi sonuc alamamis olabilir dedi.tavsiyem korkuya kapilmayin baska dr.larda deneyin derim.1haftdir cok panik olmustum bende

Arkadaslar paylasmak istedim.dun baska bi dr.a gittim.korkuyordum cok. Olcum yapti sivin gayet normal degerlerde.diger doktorunun bunu solemesinin sebebi plesanta biraz onde iyi sonuc alamamis olabilir dedi.tavsiyem korkuya kapilmayin baska dr.larda deneyin derim.1haftdir cok panik olmustum bende
Sizin adınıza çok sevindim, umarım her şey yolunda gider :):) Ama ben 2 farklı Prof'a gittim ikiside yakın ölçümlerde bulundular, bulunduğum ilde zaten 2 perinatolog var ikisine de gittim :) Son doktoruma güveniyorum, bakalım ne olacak, yarın da kontrolüm var umarım herşey yolundadır.

Arkadaşlar muayeneden geldim suyum artmış :):) Şükürler olsun %12 percentil idi %38'e çıkmış :):) Kızlar havuç suyu hindistan cevizi suyu zemzem suyu soda saf su içtim, doktor hindistan cevizi suyunun artırabileceğini söyledi bunların içinde, siz de deneyin derim..

Arkadaşlar muayeneden geldim suyum artmış :):) Şükürler olsun %12 percentil idi %38'e çıkmış :):) Kızlar havuç suyu hindistan cevizi suyu zemzem suyu soda saf su içtim, doktor hindistan cevizi suyunun artırabileceğini söyledi bunların içinde, siz de deneyin derim..
Cnm çok sevindim.böyle devam et o halde.hindistan suyu cevızinı nasıl temin ettin.suan Allah'a şükür öyle bir sorunumuz yok ama tedbir amaçlı bende kullanayım.

teşekkür ederim :):) Bimde bulabilirsin, eşim tornavida ve çekiçle deliyor pipetle içiyorum :):)
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende hiç su tüketen biri değilim, günlerce içmesem hiç aklıma gelmez. yazılanları okuyunca doğal olarak panik oldum acaba şimdiden hindistan cevizi suyunu içsem olur mu?günde 1 tane mi içiyorsun? hergün mü içiyorsun? ne önerirsin

Back
X