Premature Bebekler Amniyotik sivi testi ..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kremalicorek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.968
1.371
133
37
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum nereye alicagimi biemedim.

Serklajimin 7 gunumdeyim bir bebeğimin suyu azaldı... enfeksiyonum yüksekti şimdi iğne ve ilaçlarla dusunmeye çalışıyoruz. Kesede sızıntı var galiba (( eczaneden al-sense test pedleri vardı hiç bir yerde bulamıyorum başka bi adla satılıyor mu acaba ? Ben bu iakligin normalmi sumu nasıl anlicagim (

Cnm medicalcilerde amnisure diye bir test var onu al. Doktorun yapacak. Orda çıkar kese delinmiş mi diye.

Canim çok sağol ilk defa duydum birtek al-senseyi biliodum. Böle bisi varda doktorlar neden bakmıyor ???? Ben evde yapamaMiyim

Cnm dok
Canim çok sağol ilk defa duydum birtek al-senseyi biliodum. Böle bisi varda doktorlar neden bakmıyor ???? Ben evde yapamaMiyim
Cnm herkes önemsemiyor. Birde maliyetli 100 tl ye yakın fiyatı. İçinde bir tane var. Doktorda olmaz sen alacksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…