• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMY WINEHOUSE evinde ölü bulunmuş 0_o

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
İngiliz şarkıcı Amy Winehose'ub İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinde ölü bulunduğu belirtildi.

amy_winehouse1.jpg

Çok şaşırdım hiç sevmediğim bi insandı hatta burda çoğu kez dile getirmiştim ama öldüğünü duyunca şok oldum cidden.
Böyle olcağı belliydi demek istemiyorum ama her türlü bağımlılığı vardı perişan haldeydi her zaman derli toplu halini görmedim şahsen.
Yine de iyi bi müzik insanıydı kaliteli müzikler yapardı kişiliği hakkında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...

Aynen bende şaşırmadım.Allah rahmet eylesin.....Ailesine sabırlar versin varsa tabi bir ailesi varmıydı bilmiyorum:44:

Aynen bende şaşırmadım.Allah rahmet eylesin.....Ailesine sabırlar versin varsa tabi bir ailesi varmıydı bilmiyorum:44:

Babası bağımlılıklarından kurtulması için çok uğraşmıştı.
Ama insanın içinde olmalı işte.
Daha çok gençti ve sayılı müzik insanlarındandı.
Şarkıları kaldı geriye ...

günahını almak istemiyorum ama görünen köy de kılavuz istemez belliydi böyle olacağı su testisi su yolunda kırılır o kadar bağımlılığa bünye dayanamadı sanırım ne diyelim Allah günahlarını affetsin.

Rabbim böyle bir ses vermiş, böyle bir yetenek ve fırsat vermiş, şu insanlar nasıl değerlendiriyorlar bir bakın. Kendi yaptı bu sonu.

hayatı ve karakteri nasıl olursa olsun sesi çok güzeldi hiç kimse böyle bir ölümü hak etmez ama böylelerinin sonu bu malesef ,

Sesi ve şarkıları çok kaliteliydi,severek de dinlerdim,dinlerim..

Allah rahmet eylesin,uyuşturucuyu abartmıştı,babası bayağı bir mücadele vermişti ama yazık oldu...

üzüldüm...uyuşturucu bağımlısı olan kocasının onu uyuşturucuya alıştırdığı söyleniyor ve maalesef rehabilitasyonu da reddettiği için en sonunda bedeni dayanamadı. yazık oldu...çok güçlü bir sesi vardı, çok iyi bir genç yetenekti...

uzaktan resmini, gördüm gazetenin ilk sayfasında, şaşırmayı bırakın, amy ölmüş mü diye sordum direkt. ıvır zıvır ödülleri geçiyorum daha bu yaşında 5 grammy almış bir sanatçıydı. sesi ve müziği çok kaliteliydi. ben içinin de iyi olduğuna inanıyordum. kimseye zarar vermek istemedi kendine yazık etti. dolayısıyla ona kızmamız anlamsız en fazla üzülebiliriz. ben üzüldüm.

Back
X