• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

An itibariyle sıkı bi diyette:))))

dlaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
53
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben 60 kilo ve 163 boyundayım.28 yaşındayım.malesefki bölgesel kilolarım var.basen ve kalça:))çocukluk döneminde tombiş ergenlik döneminde 42-45 kilo arasında olan biriydim.yemek yemesem aklıma gelmezdi.ama şimdi sürekli ne yemek yapsam yesem derdindeyim.eşimde bende yemek yemeye bayılırız.ve damak tadımız müthiştir:49:şimdi bu sabah uykudan uyanınca midem çok kötüydü.çünkü bu ara gece yemek yemeye tekrar başladım.bu beni sabah uyandığımda inanılmaz rahatsız ediyo.bende dedim zayıflıyacan artık.b böyle olmaz.ve hemen yataktan kalkıp ılık suyumu içtim.sonra ve 9 lu çay vardı aktardan aldığım onuda bi kupa içtim.birazdan hafif bi kahvaltı yaparım.yediğimi içtiğimi yazarım.ben sporla çok güzel zayıflıyorm.onada başlıcam bugün.yaz başı 60 dan 54 edüşmüştüm ve çok rahattım.yine başarıcam.benimle zayılamak isteğen varsa buyursun gelsin:3::3::3::3:

küçük bi kase nesfit yedim.şimdi türk kahvemi içiyorum.ben bol su içmeyi seven bi insanım.sınır yok su içme konusunda.tabiki sınır olmalı:45::45::45: hatta bi keresinde kendimi kaybedip 5 lt su içmiştim.şok oldum resmen.allahım ya ölürsem dedim:52::52:şimdi kendime hakim olmaya çalışıyorum.eşim su almaktan bıkıyo eve.3-3.5 içiyorum.

1 tane haşlanmış yumurta ile salata yaptım.çok tok tutan bi salata.yumurta bol maydonoz.kimyon karabiber,pul biber,tuz yok.biraz limon sıkıyorum.isteyen dometes salatalıkta koyabilir.ben bu ara yemiyorum çok zorda kalmadıkça.5-6 zeytin,peynir.çeyrek ekmekle saatlerce tok tutuyo.şimdilik durum bu

umarım.çok saol.şimdilik iyi gidiyorum.evde değildim 2 gün ama yemek yemegi dozunda bıraktım.kendimi hafif hissediyorum.

diyetim iyi gidiyor.hareket yapmaya daha başlamadım.ama 2.5 kilo vermişim.ve görenler zayıflamışsın diyolar.çok mutlu oluyorum.eşimde çok mesut bu durumdan.kaldı 3-4 kilo.inşallah devam ettiririm.tamda indirim sezonu başlarken güzelce kyafetler alırım:16::16::16::16:

Back
X