an sulandirici kullananlar varmi

kis_gunesi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
60
22
3
34
Yeni hamileyim 3 dusugum oldu 4 kez hamile kaldigimda fraxiparine 0.6 kullandim kizim oldu simdi tekrar hamileyim 5+4 gunluk tekrar kullaniyorum daha kalp atisini duymadim 6 haftayi bekliyorum cok korkuyorum bir sey olur diye benim gibi igne kullanip kalp atisini duyan varmi

Yeni hamileyim 3 dusugum oldu 4 kez hamile kaldigimda fraxiparine 0.6 kullandim kizim oldu simdi tekrar hamileyim 5+4 gunluk tekrar kullaniyorum daha kalp atisini duymadim 6 haftayi bekliyorum cok korkuyorum bir sey olur diye benim gibi igne kullanip kalp atisini duyan varmi
Ben de 3 düşükten sonra yeniden hamileyim.clexane 0,4 kullanıyorum.çok şükür herşey yolunda 13. Haftanın içindeyim.ama kalbi atıyor mu korkusu hala devam ediyor iki günde bir acile gidiyorum bir bahane bulup.sanırım hareketlerini hissedene kadar da geçmeyecek bu korku.Allah in izniyle sen de duyarsin inşallah dua et içini ferah tut

Bende de var maalesef düşük olunca yaptırdık hemen testi şimdi coraspin kullanıyorum.hamile kalınca iğneye başlayacaklardır.ben beşinci haftada duymuştum kalp atışlarını.d oktor sanslisin erken duydum normalde daha duyulmaz demişti.

Kızlar benim kurtajdan sonra adet öncesi göğüs ağrılarım olmadı bir daha.sizin olmuş muydu.s sanırım hormonların duzelmedi daha beş ay oldu kürtaj olali

Kızlar benim kurtajdan sonra adet öncesi göğüs ağrılarım olmadı bir daha.sizin olmuş muydu.s sanırım hormonların duzelmedi daha beş ay oldu kürtaj olali
Uzun bir süre olmadı gogus agrisi ya da şişlik.bir yılı geçtikten sonra her ay olmasa da ara ara hassas lik oluyordu

Ne kadar zaman sonra hamile kalabilir yeniden.sanki göğüs agrilari geri gelmeden hamile kalamayacakmisim gibi geliyor bana

Ne kadar zaman sonra hamile kalabilir yeniden.sanki göğüs agrilari geri gelmeden hamile kalamayacakmisim gibi geliyor bana
Ben 1,5 yıl sonra kaldım ama hemen hamile kalan da var. Göğüs hassasiyeti kriter değil takılma bence .bir de nasipten öte yol yok gerçekten.Allah hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere

Back
X