• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kız Dedikodumu yaptılar

queen_girl

Allah im seni cok seviyorum sükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
260
31
118
Evlendigim günden beri bir saygısızlık yapmadım.her zaman yanlarında oldum evim ayrı olduğu halde sürekli gittim uzun süre kaldım onlar bana geldi her işlerine koşturdum hepsinide Allah rızası için yaptım ama yine de yaranamadım geçtiğimiz günlerde gorumcemlerle birlikte kayinvalidemdeydik olacak ya o gün çocuğum hastalandı ve beni hic birakmadi doğal olarak yemeği kayınvalidemle gorumcemler yaptılar kayinvalidemde hiç kader yokmuş beni nereden bulmuş görümcem de gaz veriyor mutfağın kapısı kapalı normalde ruhum duymaz konuştuklarını ama Allah işte bebeğimin altını değiştirmek için yan odaya girince herşeyi duydum insanlar ne kadar nankorler Allah a havale ediyorum ikisinide ve bir daha eskisi gibi olmayacağım onlara duyduğumu belli etmedim eşime söyledim oda benim yanımda oh be yazdım rahatladım buraya

Ağzınla kuş tutsan kimseye yaranamazsın..Benimkiler de aynilar hep duyuyorum hakkımda konuştuklarını..Ben ün yapmışım etraftakiler öyle diyor Allah sana nasıl sabır vermiş evliya misin diyorlar düşün..seviye koy en iyisi...

Kesinlikle öyle seviye koydum gorumcemden 5 gündür ses soluk yok normalde yazardı hep ne yapayım keyfi bilir

Amaaann :) benim hakkımda neler neler diyorlardır çünkü dedikoducuların en alası benim görümcelerim ve kaynanam :)
Duyunca tabi sinir bozucu.. takılmayın ve birşey de yapmayın nerde görülmüş zaten gelinin sevildiği? :eğlence:

Soğuk davranıyorum eskisi gibi değilim çok şükür ki eşim baskı yapmıyor

Terbiyesizler. Sende kendini uzme, boyle olduklarini bil, saygi cercevesinde kal, sevgiye gerek yok...Sen esinle gecinmeye mutlu olmaya bak, ona da yansitma fazlasini, ne de olsa annesi kardesi, sen kocanla mutlu ol, gerisi formalite kalsin. Sen birsey kaybetmezsin, onlar kaybetmis canim. Sana kocanla cocucugunla mutluluklar, bol huzur diliyorum, gerisi inanki bos..

Hizmetci gibi kullaninca iyi tabi. Gerci gunahlari boyunlarina belki o durumlarda bile acik ariyorlardir soyle yapmadi boyle yapsaydi diye. Bosver mesafeni koy seni suclu cikarirlarsa da pat diye duyduklarini soyle mal gibi kalsinlar. Sinir oluyorum ya.

Back
X