• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ana kucağı - oto koltuğu

ebeae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
52
2
11
Kayseri
ana kucağı - oto koltuğu 0-13 kg arıyorum ama en iyisi,en kullanışlısı hangisi. kullananlar ve satacak olanlar lütfen yardımcı olur musunuz?

ben chıcconun kullandım oldukça da rrahat ettim ilgilenirseniz buyrun resim hem oto koltuğu hem ana kucağı

Eklentiler

• $882371_361517930629117_786563937_o.webp
    $882371_361517930629117_786563937_o.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 115
$anakucağı1.webp$anakucağı2.webp$anakucağı3.webp$anakucağı4.webp$anakucağı5.webp
Bende ana kucağı var istersen fiyat olarakta 30tl düşünüyorum ilgilenirsen

ben chıcconun kullandım oldukça da rrahat ettim ilgilenirseniz buyrun resim hem oto koltuğu hem ana kucağı
aslında chıcco çok iyi ama sizin ilanınıza da baktım 120 tl biraz fazla geldi açıkçası ,1 yıl kullanabileceğim sanırım, kargo ücreti dahil mi. bide nerde oturuyorsunuz?

markası Crystal Baby ben ürünü hiç kullanmadım beğenerek e-bebek 2. el ürünlerden almıştım. Sonradan bebek arabası aldık onun yanında da ana kucağı verdiler o yüzden elimde fazla olduğu için uygun fiyata veriyorum. fotoğrafta tüm resimleri var zaten

Canım bebek arabası düşünüyorsan önce onu almanı tavsiye ederim ,ayrı ayrı alırsan uyum problemi olur araştırman lazım

bu fiyata kargo dahil yaparım düşünürseniz ben pahalıya aldım üçte bir fiyatına satıyorum ama ürün temiz hiçbir leke yok ben sakaryada ikamet ediyorum ama ist.da iseniz anadolu yakasından eldn tslim edebilrm

bu fiyata kargo dahil yaparım düşünürseniz ben pahalıya aldım üçte bir fiyatına satıyorum ama ürün temiz hiçbir leke yok ben sakaryada ikamet ediyorum ama ist.da iseniz anadolu yakasından eldn tslim edebilrm

ben nevşehirdeyim. kargo yirmi lira falan tutar

Back
X