Doğuma Hazırlık Ana kucağı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
5
96
Diğer
Arkadaşlar hangi marka ana kucağı kullanıyorsunuz. Temmuzda doğum yapacağım ana kucağı şart bence bebeği taşımak için çünkü doğumdan sonra bayram giriyor, oraya buraya götürürken sürekli kucakta taşınmaz bebek. Ben Chicco, Kraft ve Pierre Cardin arasında kararsız kaldım. Hem arabaya takılanlardan almayı düşünüyorum. Bu üçü arasında en uygunu Pierre Cardin bu kadar ucuz olmasının var mıdır bir illeti?? Çok kararsız kaldım kullananlar deneyimi olanlar paylaşırsa çoook seviniciiimmm.

merhaba,
benimki bebe confort creatis. annem kardesim icin pierre cardin kullanmisti bir sikayetini hatirlamiyorum..
bu arada bunlar yolculuk icin kullanisli ama evde de kullanmayi dusunuyorsan ev tipi ana kucagiyla daha rahat edersin... terletme sorunlari da oluyor kimi zaman.. hele yaz gunu ter topuk olur bebecik :34:

merhaba,
benimki bebe confort creatis. annem kardesim icin pierre cardin kullanmisti bir sikayetini hatirlamiyorum..
bu arada bunlar yolculuk icin kullanisli ama evde de kullanmayi dusunuyorsan ev tipi ana kucagiyla daha rahat edersin... terletme sorunlari da oluyor kimi zaman.. hele yaz gunu ter topuk olur bebecik :34:

Evet evde de kullanmayı düşünüyorum ama onlar yolculuk için ideal değil sanırım dışarda taşınamıyor yani bir yere gittiğinde içine yatamaz. Bu yüzden ev için salıncaklı falan bir şeyler düşünüyorum ama o da ilk etapta değil biraz daha büyüyünce

mrb anakucağı hakkında bilgim yok.ben yeni üyeyim hamileliğinizdeki sıkıntılarınız geçtimi kaç haftalık hamilesiniz:emir_bebek:

Son düzenleme:
Merhaba, ben de 7 aylık hamileyim. ana kucakları gerçekten gerekli mi? Bazı oto koltukları 0. yaştan itibaren kullanılabiliyor. Bunlar daha iyi değil mi? Deneyimi olan anneler bilgi verebilirse sevinirim.

Ben internetten pierre cardinin 0-18 kg lık ana kucağı aynı zamana oto koltuğuna takılanından aldım. Temmuzun sonunda doğum yapacağım için doğumdan sonra iki tane bayram giriyor araya e tabi bayramda da evde tıkılıp kalamazsın mecbur bir yerlere gideceksin taşımak için gerekli bence gittiğin yerde de içine yatıp uyur evladım. Ben o şekilde düşündüğüm için gerekli görüp aldım.

Merhaba, ben de 7 aylık hamileyim. ana kucakları gerçekten gerekli mi? Bazı oto koltukları 0. yaştan itibaren kullanılabiliyor. Bunlar daha iyi değil mi? Deneyimi olan anneler bilgi verebilirse sevinirim.

bebeği taşımak için anakucağı bence hiç gerekli değil
ben aldım ama bilseydim kesinlikle ev tipi anakucağı alırdım ,çünkü bebek 2 aylık olduğunda oynamak,dik durmak istiyor ,yatmaktan sıkılıyor
dışarıda taşımaya gelince ben de elde hırpalanır ,anakucağıyla taşırım diyordum
siftah yapmadım
en hafifi bile ağır oluyor ,bir de içinde bebek
üstelik ben mi pimpirikliyim bilmem bel kısımlarının çukur olması hoşuma gitmiyor, bebek rahatsız gibi geliyor bana, hep beline destek yastık koyuyorum

ben bebek arabasıyla verilen anakucağını arabada kullanmayı düşünüyorum.(seyahat seti şeklinde alıcam puseti set olarak yani)

ev içinde fischer price 3 in 1 ile gene fischer price sevimli gezegen katlanır salıncak arasındayım.
ama 3 in 1 alıcam sanırım :) (ayrıca anakucağı bence hem arabada hemde evde şart diye düşünüyorum)

aranızda casaul marka anakucağı kullanan varmı.ana kucağı bebek arabası ve park yatak casaul marka internette beğendim ama acaba kullanımları nasıl bilgi verebilecek var mı ?

Anakucaklarının içi çok çukur derin ve dar oluyor. Bizde tesadüfen, Sebi bebe marka anakucağına denk geldik.(Oto koltuğu tarzı ana kucağı ama sallanabiliyor) Hem uzun hem içi ferah ve geniş. Özel bir indiirm vardı 2 tane kalmış 60 tl ye aldık. Ablamın ki pierre cardin di. Çocuğu kesinlikle o çukuru doldurmadan yatıramadık içine. Benimki büyük olmasına rağmen çok da hafif. Denk gelirseniz mutlaka inceleyin bu ürünü.
Bu markanın çıtçıtlı badilerini almıştık. Kesinlikle solma, çekme olayı yaşamadık. Hatta yeğenimden kalanları bile bebeğime kullanacağız, yedek olsun diye.

joker bebede chicco ana kucağı +bebek arabasını 559 tl'ye aldık. çok uyguna geldi bize. kampanyalıydı.

chicco anakucağı beğendim farklı modellerde, fiyatı bana tuzlu geldi.casaul marka alamaya karar verdim.şuan bebeği olan arkdaşlarımda var beğendim.

ben pierre cardin aldım 105 liraydı daha kullanmadım ama içi çukur değil bebeğin anne karnındaki duruş şekline göre tasarlanmış bu yüzden rahatsız olmazmış yani bana söylenen bu hayırlısıyla bi doğarsa görücez artık rahat mı değilmi :emir_bebek: :nazar:

aranızda casaul marka anakucağı kullanan varmı.ana kucağı bebek arabası ve park yatak casaul marka internette beğendim ama acaba kullanımları nasıl bilgi verebilecek var mı ?

casaul ev tipi ana kucağı kullanıyorum çok memnunum. Aslında bilindik markaları tercih ederdim ama pembesinin görüntüsüne vuruldum, birkaç da yorum okudum kullanışlı diye, internetten aldım bi cesaret. Tavsiye ederim. Müzikli, titreşimli, bizimki korktu tabi titreşiminden, rahatsız oldu ama o tür detaylara takılmamak gerek bence. Önemli olan rahat olmasıymış ve ben çok kullandım. Gören bayılıyor. Kumaş kalitesi falan da çok güzel. Ben bi mağazada gördüm, casaul diye satılyorlardı başka bir renk, bendeki kadar kaliteli görünmedi gözüme ama.

oto koltuğunu da ayrı aldım. chicco bazalı modeli. memnunum ama kesinlikle uzun mesafe taşımak için tavsiye etmiyorum. Kızım olmadan zor taşıyorum. Ama bazalı olması çok rahat. İlk 5 ay arabadan eve veya yemeğe falan giderken taşımak için için kullandık. Mecbur kalınca onla uyuttuk. Tavsiye ederim. Ha bi de yassı kafa sendromunu önleyici ekstra minderi var :)) ne gereği varsa, şimdi çok gülüyorum bu özelliğini de dikkate aldığıma :))

casaul ev tipi ana kucağı kullanıyorum çok memnunum. Aslında bilindik markaları tercih ederdim ama pembesinin görüntüsüne vuruldum, birkaç da yorum okudum kullanışlı diye, internetten aldım bi cesaret. Tavsiye ederim. Müzikli, titreşimli, bizimki korktu tabi titreşiminden, rahatsız oldu ama o tür detaylara takılmamak gerek bence. Önemli olan rahat olmasıymış ve ben çok kullandım. Gören bayılıyor. Kumaş kalitesi falan da çok güzel. Ben bi mağazada gördüm, casaul diye satılyorlardı başka bir renk, bendeki kadar kaliteli görünmedi gözüme ama.

teşekkürler bilgi için.bir arkadaşım kendisinin ana kucağını verdi çok güzel kullanmış.onu güzelce temizledim.bi denicem eğer bebşim rahat edemezse kesin casual alıcam.

Back
X