Ana kuzusu erkekler niye evlenir evlenmesin bir zahmet.

Eşiniz annesine gittiğinde her seferinde yüzünüzü asıyor musunuz yani rahatsız olduğunuz belli oluyor mu?
Benim kayınvalidemle çok sorunlu bir ilişkim vardı,şu an ilişkim bile yok :KK70:

Önceleri eşim annesine gideceğinde kendi kendime triplere girerdim oflardım poflardım. O da sinirlendirdi ben de. Adam annesine gittikten sonra 2 gün küs kalırdık. Derdim neydi acaba neden böyle yapıyordum bilmiyorum şu an hamilelikten olabilir.

Sonra vazgeçtim bu huyumdan. Mesela iş çıkışı annesine uğrayacak haber verdi diyelim saat yedide,saat sekize doğru mesaj atarım. Şimdi kalkıcam falan derse ne güzel,yok daha oturuyosa biraz beklerim. Sekiz buçuktan sonra "ben seni çok özledim" falan yazarım. 10 dakika sonra eşim evde :halay:

Tamam rahatsız oluyorum çünkü annesi devamlı eşimi doldurur ama artık yolunu buldum gibi. Bu annesine gitme konusunda tartışmayız artık. Annesi gelmediği sürece.:KK62:

Siz de böyle deneyebilirsiniz,onun eşi sizsiniz. Annesi ona ne verebilir ona böyle şeyler söylemeyin. Evde huzur bulmuyorsa gidiyordur belki,biraz huyuna gidin. Erkekler böyle,nerede huzur onlar oradalar.

Bunun altlı ustlu oturmakla ilgisi yok bence..altı senelik evliyiz kv ile altlı ustlu yüz..eşim evimizde rahat eder, fazla inmez..ben onları daha çok görürüm..kahvaltiya insek bile yer hemen cikariz.. kv ile komşu gibiyizdir, kimse kimseye karışmaz doğru düzgün evime bile çıkmaz..ben şanslı kesimdeyim sanırım..bunun kişilerle alakası var.. eşin evine adapte olamamış..zamanla düzelir inşallah

ne buluyor onda hep diyorum şöyle sana ne veriyorlar daha fazlasını vercem diye ama yok

Şu cümlelerin benzerlerini eşinize de kuruyorsanız onun gözünde huzur kaçıran, dırdırcı hatta annesini kıskanan bir kadın konumunda olduğunuz için o da uzaklaşarak ve inatlaşarak karşılık veriyor.

Bir de "sana ne veriyorlarsa daha fazlasını vereceğim" demişsiniz filmlerde kötü adamla pazarlık yapan holding patronunun kızı gibi...

O sizin eşiniz ve koskoca adam böyle tepkili davranarak onu kendinizden daha fazla uzaklaştırırsınız, annesinde artık daha fazla kalmaya başlar, arkadaşlarıyla takılır bu da aranızdaki mesafeyi arttırmaktan başka işe yaramaz.

Kadınlar erkeklerle iletişimde sakin kalmayı ipleri eline vermek ya da ezilmek olarak algılıyor ama kocası ileri derecede kılıbık değilse dırdır eden ya da bağırıp çağıran bir kadının istediğini yaptırdığını görmedim bugüne dek.

Derdinizi güzelce anlatın, eğer tatlı tatlı konuşmanıza rağmen oralı olmuyorsa daha büyük problemleriniz var demektir, o durumda da onu da sarsacak daha ciddi çözümler bulunur ama şu anda tavır yapıp küstüğünüz için ortada mesele olduğunu bile düşünmüyor eşiniz, o nedenle ciddiye almıyor.

haber verseydin beraber giderdik! deyin. yalnz boş bırakmayın .ne saçma bi durum :KK12:

Evdeyken biraz daha sakin davranın sürekli ailesini eleştirmeyin. Eğer doldurmayan eleştirmeyen bir kv ise sizde gidin konuşmayan biriymiş zaten biraz daha pozitif bakarsanız sizde huzurlu olursunuz

anneyi sevmek ile ana kuzusu olmak ayrı şeylerdir. ve ana kuzusu erkek kişiliksizdir. kendi kararlarını veremeyen, annesi ne derse kukla gibi onu yapan zavallı bir kişidir. şahsi fikrimdir.

Back
X