Ana Kuzusu Kocası Olanlar?

valla benim tanıdıklarım var ama onlarin da eşleri çok baskın.
yani genelde ortayı bulamayan tipler oluyorlar.
ya anneci olup hanım şikayet ediyor yada dünyanın merkezine esini koyup herkesi yok sayiyor o karakterde insanlar.
bence en baştan ortayı bulabilen karekterde biriyle evlenmek lazım.
kendini belli eder zaten:KK51:

Bu konuyu herkesin yorumlaması çok farklıdır.Ana kuzusu da ne yapiyor mesela?Abim annemi haftada/ayda bir arar ve 3/4 yılda bir de "para verin kredi kartım şişti,sizin olmenizi mi bekliycem vs.terbiyesizligini yapar ve yengeme göre; " abim ana kuzusu,annesine çok düşkün bir adam"

Arkadaşlar eşi ana kuzusu olup sonradan düzelen var mı ?
hiç kimse hiçbir zaman kimse için değişmez, değişemez. değişçem derse de zamanla eski halie fabrika ayarlarına döner. inanmayın. yaa siz şartlarınızı değiştirip ona ayak uyduracaksınız, ya da bırakacaksınız nokta net!

Yarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Gerci cevaplari simdiden gorebiliyorum "ben asla kaynanam gibi olmam"... ya tabi tabi, bunu her duydugumda kenara bir lira atsam simdiye milyoner olmustum ;)
Kayinvalide-gelin dusman degil anne kızdır. Siz bunu idrak edene kadar daha cok boyle çatisirsiniz.

Yarin bigun o cok degerli oğluslariniz evlenip siz "KV" olunca gorucez bakalim oglunuz ana kuzusu oluncada olmasin diyebilecekmisiniz...
Gerci cevaplari simdiden gorebiliyorum "ben asla kaynanam gibi olmam"... ya tabi tabi, bunu her duydugumda kenara bir lira atsam simdiye milyoner olmustum :KK66:
Kayinvalide-gelin dusman degil anne kızdır. Siz bunu idrak edene kadar daha cok boyle çatisirsiniz.
güzel tespit olmuş. sizin bir abiniz veya erkek kardeşiniz var mı? :)

2 sene görüştüğüm biri vardı evlenicektik. Geçen gün isteme gününü belirlemek için geldiler. Ufak bi anlaşmazlık çıktı bağırıp cagrp çıkıp gittiler ve bu arada gorustugm şahıs anne babasının yannda ağzını açıp beni savunamadi tek kelime edemedi. Hayırlısı diyebildi sadece. Neden çünkü ana kuzusu ailesinin sözünde çıkmayan bi insanmış. 2 yıldır kurduğum hayalleremi yanayım? Zamanımn boşa geçtiğinemi. Ana kuzusu insandan uzak dur. Cirkin olsun cılız olsun durumu orta halli olsun ama yere sağlam bassın sevdiğine sahip çıksın adam gbi adam olsun.

2 sene görüştüğüm biri vardı evlenicektik. Geçen gün isteme gününü belirlemek için geldiler. Ufak bi anlaşmazlık çıktı bağırıp cagrp çıkıp gittiler ve bu arada gorustugm şahıs anne babasının yannda ağzını açıp beni savunamadi tek kelime edemedi. Hayırlısı diyebildi sadece. Neden çünkü ana kuzusu ailesinin sözünde çıkmayan bi insanmış. 2 yıldır kurduğum hayalleremi yanayım? Zamanımn boşa geçtiğinemi. Ana kuzusu insandan uzak dur. Cirkin olsun cılız olsun durumu orta halli olsun ama yere sağlam bassın sevdiğine sahip çıksın adam gbi adam olsun.
adına çok sevindim. herkes senin kadar şanslı olmuyor

güzel tespit olmuş. sizin bir abiniz veya erkek kardeşiniz var mı? :)
Bizde cok efendim, yani sulale baya genistir.
Ama olmasa dahi durum bu zaten. Ortada sacma bir gelin kaynana dusmandir seklinde bir olgu var, ve bu artik kaniksanmis yani, neredeysr artik bir adete donusmus durumda. pesin pesin herkes gardini aliyor. Gelin aman esim ana kuzusu olmasin, kaynana ise aman oglum elin kizinin oyuncagi olmasin diye olaya pesin bu sekilde bakiyor. Oysaki bir yuva kuruyoruz bir aile insa ediyoruz biz artik anne kiz olacagiz diye baslansa ne guzel olacak, ama yok, surekli bir cikar catismasi cok yazik.

Duzelmez. Benim babam da ana kuzusuydu. Sadece ana degil, abi abla da kuzusuydu. Babaannem herkesin yaka silktigi biriydi, ölünce bile arkasindan aglayan kimsesi olmadi ama yine de babam anasinin kuzusuydu iste. Annem ancak babaannem öldüğünde rahatladi.
Not: Babam 55 yasinda.

Back
X