• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kuzusu olduğunu nasıl anlarız?

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
2 yıllık ilişkimiz var gözlemlediğim kadarıyla önemli birşey olmadıkça o annesini aramıyor ama annesi sürekli arıyor. Sevgilim annesine pek düşkün değil sanırım ama benim saygılı olmamı istiyor benim yanımda annesine annesinin yanın da bana laf ettirmiyor. Bana şikayetle gelme arada kalmayı sevmiyorum diyor.
Şu an askerde annesinden çok beni arıyor..
Ama ben KK'da okuduklarım yüzünden çok korkuyorum o_O
Küçük ipuclarıyla ailesine düşkünlüğünü nasıl anlarız...

Anneye düşkünlükle ana kuzusu olmayı ayırd etmek lazım bence öncelikle. Benim eşim de annesine çok düşkündür, ben de anneme çok düşkünüm. Ama ikimiz de ana kuzusu değiliz. Şöyle örnek vereyim, eşim annesini arar sorar sık sık. Haftada iki üç defa. Ha keza ben de annemi aynı sıklıkla ararım. Hatta birbirimizin annelerini de aynı sıklıkla arıyoruz (böyle yazınca hayatımız telefonda geçiyor gibi oldu:) Çok şükür ailelerimiz birbiriyle, biz de birbirimizin aileleriyle çok iyi anlaşıyoruz. Ama kendi evimizle, evliliğimizle ilgili konularda ne onun, ne de benim ailemin karışma gibi bir durumu yok. Sorunlarımızı ailelerimize yansıtmadan kendi aramızda çözüyoruz. Bunun dışında yine kararlarımızı kendimiz alıyoruz. Ama kendi evimizle ilgili alacağımız bir kararda eşim annesini arayıp sorsaydı kesinlikle karşı çıkardım. Ya da evliliğimizle ilgili bir sorunu ona yansıtsaydı bilmiyorum ne yapardım.

canım içlerine tam anlamıyla girmeden bunu anlayamazsın
sana şu anda pek düşkün değil gibi görünür, bir bakarsın evlendikten sonra şok yaşayadabilirsin
arada kalmayı kimse sevmez ama zaman zaman kalacak :)
öyle zamanlarda ortaya çıkar işte ana kuzusu mu değil mi?

Bir olay olmadı mı anlayamazsın, nişanlılık döneminde ya da aileler sık görüşmeye başladığında belli eder kendini

Ya ben bu ana kuzusu lafına ayar oluyorum gerçekten..
Ana bu ana ! Herkes anasına babasına düşkün olur. Ailesine düşkün olur..
Bizi şu yaşımıza kadar büyütüp, her kahrımızı çeken onlar ..

Anne ile oğul arasına giren gelin adaylarına anlam veremiyorum ben. O senin ailene saygı duyacak, sende onun ailesine..
Her iki tarafında anlayışla karşılaması ve olgun düşünmesi gerekiyor.Yoksa işimiz iş !
Annesiyle konuşsun, dertleşsin ne olacak yani..
Fesatlık edip , çocuğunun aklına girmedikten sonra bunda kötü bir şey olabilir mi hayır..

Aslında annesiyle ve ablasıyla biraz sorun yaşadık hepsin de de benim yanımdaydı.
Ailesine karşı çok koruyo beni annesi de söylüyor bunu.
Ama ben tam emin olmak istiyorum sanırım buda anca evlenince olacak:KK43:

Ya ben bu ana kuzusu lafına ayar oluyorum gerçekten..
Ana bu ana ! Herkes anasına babasına düşkün olur. Ailesine düşkün olur..
Bizi şu yaşımıza kadar büyütüp, her kahrımızı çeken onlar ..

Anne ile oğul arasına giren gelin adaylarına anlam veremiyorum ben. O senin ailene saygı duyacak, sende onun ailesine..
Her iki tarafında anlayışla karşılaması ve olgun düşünmesi gerekiyor.Yoksa işimiz iş !
Annesiyle konuşsun, dertleşsin ne olacak yani..
Fesatlık edip , çocuğunun aklına girmedikten sonra bunda kötü bir şey olabilir mi hayır..

Konuyu yanlış anlamışsınız.
Aile olduğunu bilemeyen erkekler etrafta oldukça fazla.
Benim saygım var ailesine.
Araya girmek gibi bir derdim de yok!

Benim esim nisanli iken benim yanimdaydi evlendik o tarafa dondu, yani buyuk olasilik degisecek birseyden bahsediyoruz su an. O yuzden esinin tavri yanisira senin ne kadar guclu ve mucadeleci oldugunla degisir bu konu. Ailesi ile sorun yasadiysan arada bisey yokken gozden gecir derim benim kayinvalidem de sevgili iken sorun cikarmisti cunku

Konuyu yanlış anlamışsınız.
Aile olduğunu bilemeyen erkekler etrafta oldukça fazla.
Benim saygım var ailesine.
Araya girmek gibi bir derdim de yok!
İkinci paragraf zaten size değildi ki.''gelin adaylarına ..'' diye başlıyor farkındaysanız.Genelleme yaptım bu bir.
Konu hakkındaki düşüncemi dile getirdim bu iki.
Konuyu da gayet iyi anladım , ama üstü kapalı geçtim bu da üç =)

Benim esim nisanli iken benim yanimdaydi evlendik o tarafa dondu, yani buyuk olasilik degisecek birseyden bahsediyoruz su an. O yuzden esinin tavri yanisira senin ne kadar guclu ve mucadeleci oldugunla degisir bu konu. Ailesi ile sorun yasadiysan arada bisey yokken gozden gecir derim benim kayinvalidem de sevgili iken sorun cikarmisti cunku

Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar

Bilmiyorum kv çok değişken kadın yüzüme karşı harika her lafında ben seni çok seviyorum diyor ama bence sevmiyor yani öyle davranıyor ay ne biliyim çok tuhaflar

ana kuzusu?!!!,herkes ana kuzusu değil mi?ne kadar yanlış bir yakıştırma.benim de bir oğlum var,yakında nişan olacak.oğlum bana değil ,ama ben oğluma çok düşkünüm.gün içinde arar sorarım. gelin bundan rahatsız olursada kendisi bilir.bizim gelinin aileside başta sizin gibi ana kuzusu mu bu diye düşünmüşler,evet onların cephesinden bakarsak ana kuzusu,ama kime zararı var bunun?sık aramamdan rahatsız olan tek kişi oğlum olabilir,diğerlerine söz düşmez diye düşünüyorum.aynı şey kız içinde geçerli.annesi sık sık aramış,ya da o annesini sık sık araıyormuş.banane bundan.tabiki arayacak .hangi anne evladını merak edip aramaz ki.ha ilişkilerine karışmak,herşeye burnunu sokmaksa sorun,orada mesafemi bilirim.aralarında ki konular beni hiç ilgilendirmez.

ana kuzusu?!!!,herkes ana kuzusu değil mi?ne kadar yanlış bir yakıştırma.benim de bir oğlum var,yakında nişan olacak.oğlum bana değil ,ama ben oğluma çok düşkünüm.gün içinde arar sorarım. gelin bundan rahatsız olursada kendisi bilir.bizim gelinin aileside başta sizin gibi ana kuzusu mu bu diye düşünmüşler,evet onların cephesinden bakarsak ana kuzusu,ama kime zararı var bunun?sık aramamdan rahatsız olan tek kişi oğlum olabilir,diğerlerine söz düşmez diye düşünüyorum.aynı şey kız içinde geçerli.annesi sık sık aramış,ya da o annesini sık sık araıyormuş.banane bundan.tabiki arayacak .hangi anne evladını merak edip aramaz ki.ha ilişkilerine karışmak,herşeye burnunu sokmaksa sorun,orada mesafemi bilirim.aralarında ki konular beni hiç ilgilendirmez.

Ben son cümlenizle ilgili yazdım bu konuyu.
Ben de ana kuzusuyum yani burada ki amaç evlendiğimiz de dengeyi kurabilir mi diye merak ediyorum.
Yani ailesinin etkisin de kalır mı diye.
Yanlış anlaşıldım sanırım.

Herkes anasinin kuzusu,farkında olmadan haddinizi asiyorsunuz....evlenmeden bu on yargi neden ihtimallerle yasamak neden...kayınvalide gelinini seviyorum diye geziyorsa inanmamak neden..illaki gelin kaynana sidik yarisini alevlendirmek neden...sevgilin dengeyi kurarken onu bozmaya calismak neden...simdi diyeceksin ablacim ne alaka sordugun en basit sorunun acilimi bu ...o taktikleri uygulayip sana gore ana kuzusu(biz yumurta cocuguyuz sanitim) oldugunu öğrendiğinde ayril dersek ayrilcan mi iki yillik erkek arkadaşından....

Herkes anasinin kuzusu,farkında olmadan haddinizi asiyorsunuz....evlenmeden bu on yargi neden ihtimallerle yasamak neden...kayınvalide gelinini seviyorum diye geziyorsa inanmamak neden..illaki gelin kaynana sidik yarisini alevlendirmek neden...sevgilin dengeyi kurarken onu bozmaya calismak neden...simdi diyeceksin ablacim ne alaka sordugun en basit sorunun acilimi bu ...o taktikleri uygulayip sana gore ana kuzusu(biz yumurta cocuguyuz sanitim) oldugunu öğrendiğinde ayril dersek ayrilcan mi iki yillik erkek arkadaşından....

Ya hanımefendi tamamen ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.
Yukarıda ki yorum da da yazdım ben ana kuzuyum tabiki.
Ama sorduğum soruyu yanlış aktarmış olabilirim sizde haddinizi aşıyorsunuz o zaman.
Ben dengeyi kurup kuramadığını nasıl anlarım maksadıyla açtım sinyalleri verir mi önceden diye.
Sevgilim kendisi dedi ben izin versem ' kaynanalık yapar annem diye'.
Şimdilik dengeyi kurdu tamam ama gene de buradaki yazılardan etkileniyorum.

Kadın beni sevmiyor bu açıkça ortada.
Anlayabiliyorum gözlerin den laf olsun diye seviyorum diyor dilin de yani herşey.

Ya hanımefendi tamamen ön yargıyla yaklaşıyorsunuz.
Yukarıda ki yorum da da yazdım ben ana kuzuyum tabiki.
Ama sorduğum soruyu yanlış aktarmış olabilirim sizde haddinizi aşıyorsunuz o zaman.
Ben dengeyi kurup kuramadığını nasmi... anlarım maksadıyla açtım sinyalleri verir mi önceden diye.
Sevgilim kendisi dedi ben izin versem ' kaynanalık yapar annem diye'.
Şimdilik dengeyi kurdu tamam ama gene de buradaki yazılardan etkileniyorum.

İsine gelmeyen her cavaba hadsizlikle yaklaşma bence çok mu agir geldi dikkatli oku o mesaj seni yermiyor...EE dengeyi kurmuş zaten ne istiyorsun...kaba tabir yaklassaydim birde düşüp bayilacaktin sanirim...buradan etkilenmeyen mi var... diyorum iste biz ayril dersek ayrilcan mi...yani evlenince değişir bence ayril şimdiden desem tesekkur etcek gibisin.

İsine gelmeyen her cavaba hadsizlikle yaklaşma bence çok mu agir geldi dikkatli oku o mesaj seni yermiyor...EE dengeyi kurmuş zaten ne istiyorsun...kaba tabir yaklassaydim birde düşüp bayilacaktin sanirim...buradan etkilenmeyen mi var... diyorum iste biz ayril dersek ayrilcan mi...yani evlenince değişir bence ayril şimdiden desem tesekkur etcek gibisin.

Hadsizlik sizin yaptığınız.
Gayette saygılı cevap veriyorum ama anlayabilene tabi.
Okudum tabi siz de yazmadan önce kendi yazdığınızı okuyuverin bir zahmet.
Ben ayrılıyım mı demedim. Sadece küçük ip uçları istedim.

huzuuyuşmuyor ost: 36607525 .!.:
Hadsizlik sizin yaptığınız.
Gayette saygılı cevap veriyorum ama anlayabilene tabi.
Okudum tabi siz de yazmadan önce kendi yazdığınızı okuyuverin bir zahmet.
Ben ayrılıyım mı demedim. Sadece küçük ip uçları istedim.
Frekansimiz uyusmuyor saygi her şeyden önemli sana hadsiz demedim ilk mesajimda farkında olmadan halsizlik dedim kavram harika neyse en makulu saygi problemi olduğuna inandigim gençlerle muhatap olmamak...başarılar dilerim...bundan sonra cevap yazamam sizi göz ardi ediyorum..KK bin bize en güzel hediyesi oldu bu.

Back
X