italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 31 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #1 Arkadaşlar soruyu önce kendiniz cevaplayın. Daha sonra çocukların verdiği cevaba bakın Sorulan soru şu: "Resimde gösterilen otobüs hangi yöne doğru hareket ediyor? Resmi iyice incele ve cevap vermeye çalış. (cevabın "sağ" ya da "sol" olabilir). Cevabını vermeden önce iyice düşün. yarına kadar düşünüp cevabınızı yazın yarın sabah 09.00 dan sonra görüşürüz, kızmayın:çok üzgünüm: tadı böyle çıkıyormuş ben iki gün bekledim cevabı Son düzenleme: 31 Mart 2009
Arkadaşlar soruyu önce kendiniz cevaplayın. Daha sonra çocukların verdiği cevaba bakın Sorulan soru şu: "Resimde gösterilen otobüs hangi yöne doğru hareket ediyor? Resmi iyice incele ve cevap vermeye çalış. (cevabın "sağ" ya da "sol" olabilir). Cevabını vermeden önce iyice düşün. yarına kadar düşünüp cevabınızı yazın yarın sabah 09.00 dan sonra görüşürüz, kızmayın:çok üzgünüm: tadı böyle çıkıyormuş ben iki gün bekledim cevabı
yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 683 42 Malatya 31 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #2 buldum buldum sol tarafa gidiyor..çünkü arabaların kapıları sağ tarafta olur kapı gözükmediğine göre sola gidiyor..doğrumu?
buldum buldum sol tarafa gidiyor..çünkü arabaların kapıları sağ tarafta olur kapı gözükmediğine göre sola gidiyor..doğrumu?
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 206 Antalya 31 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi italim #3 yabangülüm .!.: buldum buldum sol tarafa gidiyor..çünkü arabaların kapıları sağ tarafta olur kapı gözükmediğine göre sola gidiyor..doğrumu? Genişletmek için tıkla... Anaokulundaki tüm çocukların cevabı "SOL" olmuştu. "Neden sol" diye sorulduğunda, ocukların cevabı şu olmuş: "ÇÜNKÜ OTOBÜSÜN KAPILARI GÖRÜNMÜYOR"!
yabangülüm .!.: buldum buldum sol tarafa gidiyor..çünkü arabaların kapıları sağ tarafta olur kapı gözükmediğine göre sola gidiyor..doğrumu? Genişletmek için tıkla... Anaokulundaki tüm çocukların cevabı "SOL" olmuştu. "Neden sol" diye sorulduğunda, ocukların cevabı şu olmuş: "ÇÜNKÜ OTOBÜSÜN KAPILARI GÖRÜNMÜYOR"!