ANA POZİTİFLİĞİ GEBE KALMAYA ENGEL OLUR MU?

Dilekdilek06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
284
131
23
Merhaba herkese, 8 aydır hamile kalmaya çalılıyorum bir kez kimyasal gebelik geçirdim:( Ana pozitif çıktı sizce bu engel bir durum mu?

Merhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebelikti :( siz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...

Merhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebelikti :KK43: siz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...

Merhaba, ben de romotoloji bölümüne gittim bir sürü test yapıldı hepsi iyi çıktı doktor senin açından gebeliğe engel bir durum yok dedi. Ana pozitif sağlıklı insanlarda da olabilir dedi. Bunun üzerine eşim ürologa muayene oldu ve varikosel teşhisi konuldu. İki gün önce ameliyat oldu. Maalesef henüz gebelik yok

Merhaba, ben de romotoloji bölümüne gittim bir sürü test yapıldı hepsi iyi çıktı doktor senin açından gebeliğe engel bir durum yok dedi. Ana pozitif sağlıklı insanlarda da olabilir dedi. Bunun üzerine eşim ürologa muayene oldu ve varikosel teşhisi konuldu. İki gün önce ameliyat oldu. Maalesef henüz gebelik yok

Merhabalar ben de genç kızlık zamanında ana pozitifliği nedeniyle yıllarca romatoljide tedavi oldum bulunan hiç bib hastalık yok Sadece ana pozitif idi ve en sonunda bana da tek başına ana hiç bişey ifade etmez dediler biraz geç oldu benim de hamile kalmam ama ilki aşılama ikincisi normal yolla iki kızım var şu an yani hamile kalmanıza engel değil sadece hamile kaldıktan sonra mutlaka doktorunuza bunu söyleyin aspirin ya da heparin tarzı kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir önemli bi konu sevgiler

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz :dua:

Merhabalar ben de genç kızlık zamanında ana pozitifliği nedeniyle yıllarca romatoljide tedavi oldum bulunan hiç bib hastalık yok Sadece ana pozitif idi ve en sonunda bana da tek başına ana hiç bişey ifade etmez dediler biraz geç oldu benim de hamile kalmam ama ilki aşılama ikincisi normal yolla iki kızım var şu an yani hamile kalmanıza engel değil sadece hamile kaldıktan sonra mutlaka doktorunuza bunu söyleyin aspirin ya da heparin tarzı kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir önemli bi konu sevgiler
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yıpratıcı bir süreç evliliğimiz bile etkilenmeye başladı bu süreçte şimdilik eşimde problem çıktı ameliyat oldu bakalım zaman ne gösterecek teşekkğrler öneriler için

Merhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebelikti :KK43: siz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...
Kullandığınız ilaç neydi?

Merhaba konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama hikayelerimiz benzer olduğu için yazmak istedim. Benim iki kimyasal bir 13 haftalık düşüğüm var ve ANA testim pozitif çıktı.Galiba siz sağlıklı bir gebelik elde etmişsiniz ve kucağınıza almışsınız Allah bağışlasın yavrunuzu 🤲 Acaba aynı şeyleri yaşamamak için benim neler yapmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏼

Merhaba bende 4 tane dusugum oldu .İki yılda.Pihtilasma ve genetik tahliller yapıldı .Ana zayıf pozitif.Burdaki arasimmmm sayesinde Ramotoloji gidiyorum.sizede Ramotoloji tavsyederim

Merhaba arkadşlar bende önceden buraya yazmıştım ana nükleerim pozitifti ve 4 gebelik kaybım olmuştu :( ve Ramotolji dr una da gdyrdum,dğer Ramotolji drları bana sadece hastalığımla ilgili plaquenil hapını tavsiye ettiler ama yine de yeterli gelmedi ...

Daha snra kadın dgumcumun tavsiyesi ile tekrr doktor değiştirdim dediği Ramotolji dr una gttm ek tedavi olarak kortizon başlattı ve bana çok iyi geldi çok şükür ben evladıma kavuştum yavrum şuan 4 aylık oldu dilerim ki en kısa süre de sizde evlatlarınıza kavuşun 🤲🏻

Belki size de faydası olur dye yazmak istedim çok doktor değiştirdm bir tane ramotoji dr ile kalmadım iyi ki de öyle yaptık yoksa hala tek plaquenil deneyerek devam edicektk , sizede iyi gelmiyorsa ltfen farklı doktorlardan da fikir alın her gebelikte de tedavinize ek farklı ilaçlar deneyn inşallah iyi gelicektir bn 5.gebeliğimde sadece ek kortizon kullndım şükür vesile oldu.

Hamileliğim byunca da(oksapar 6000,ecopirin 150,plaquenil 2*1 , kortizon 5 mg, progestan ve vtamnler) kullandım sizlere fikir olması açısından yazmak istedim umarım tez vakitte siz de evlatlarınıza kavuşursunuz🤲🏻😍🤗

Back
X