- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
- Konu Sahibi Dilekdilek06
Merhaba herkese, 8 aydır hamile kalmaya çalılıyorum bir kez kimyasal gebelik geçirdim
Ana pozitif çıktı sizce bu engel bir durum mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebeliktisiz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...
Merhaba, ben de romotoloji bölümüne gittim bir sürü test yapıldı hepsi iyi çıktı doktor senin açından gebeliğe engel bir durum yok dedi. Ana pozitif sağlıklı insanlarda da olabilir dedi. Bunun üzerine eşim ürologa muayene oldu ve varikosel teşhisi konuldu. İki gün önce ameliyat oldu. Maalesef henüz gebelik yok
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte bebeğinize kavuşursunuzMerhaba, ben de romotoloji bölümüne gittim bir sürü test yapıldı hepsi iyi çıktı doktor senin açından gebeliğe engel bir durum yok dedi. Ana pozitif sağlıklı insanlarda da olabilir dedi. Bunun üzerine eşim ürologa muayene oldu ve varikosel teşhisi konuldu. İki gün önce ameliyat oldu. Maalesef henüz gebelik yok
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yıpratıcı bir süreç evliliğimiz bile etkilenmeye başladı bu süreçte şimdilik eşimde problem çıktı ameliyat oldu bakalım zaman ne gösterecek teşekkğrler öneriler içinMerhabalar ben de genç kızlık zamanında ana pozitifliği nedeniyle yıllarca romatoljide tedavi oldum bulunan hiç bib hastalık yok Sadece ana pozitif idi ve en sonunda bana da tek başına ana hiç bişey ifade etmez dediler biraz geç oldu benim de hamile kalmam ama ilki aşılama ikincisi normal yolla iki kızım var şu an yani hamile kalmanıza engel değil sadece hamile kaldıktan sonra mutlaka doktorunuza bunu söyleyin aspirin ya da heparin tarzı kan sulandırıcı kullanmanız gerekebilir önemli bi konu sevgiler
Amin çok teşekkürlerGeçmiş olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz![]()
Kullandığınız ilaç neydi?Merhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebeliktisiz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...
Merhaba konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama hikayelerimiz benzer olduğu için yazmak istedim. Benim iki kimyasal bir 13 haftalık düşüğüm var ve ANA testim pozitif çıktı.Galiba siz sağlıklı bir gebelik elde etmişsiniz ve kucağınıza almışsınız Allah bağışlasın yavrunuzuMerhaba hamilelik oluştumu acaba ? Benim de ana pozitif ve dört kez gebelik kaybım oldu ikisi de kimyasal gebeliktisiz bir çözüm buldunuz mu ?Ben ilaç kullnıyırm ramotoloji bölümüne gdyrm ama malesef bebeğim yok hala...