A ayca_ece Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2011 231 1 46 İstanbul 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #1 İlk önce doğumu bekleyen tümm anne adaylarına sağılıklı bir bebek dünyaya getirmelerini diliyorum... Ben anadolu yakasında doğum fotorafçısı arııyorum... Birsürü doğum fotorafçısı mevcut ama en azından birilerinin tavsiyesinin olması taraftarıyım... kadıköy, göztepe, bostancı ... kartala kadar bildiğiniz tanıdığınız doğum fotorafçısı varsa yorumlarınızı bekliyorum... yardımınzı için şimdiden ççok teşekkürler...
İlk önce doğumu bekleyen tümm anne adaylarına sağılıklı bir bebek dünyaya getirmelerini diliyorum... Ben anadolu yakasında doğum fotorafçısı arııyorum... Birsürü doğum fotorafçısı mevcut ama en azından birilerinin tavsiyesinin olması taraftarıyım... kadıköy, göztepe, bostancı ... kartala kadar bildiğiniz tanıdığınız doğum fotorafçısı varsa yorumlarınızı bekliyorum... yardımınzı için şimdiden ççok teşekkürler...
julia Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 4.406 24 158 İstanbul 11 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ayca_ece #2 xxxxxxxxxx facebookta da aratabi,lirsiniz. arkadaşımın düğün fotoğraflarını çekti,benimle aynı gün başka bir doğuma geldi he mde yakınımdaki hastaneye,biz de anadolu yakasındayız ve fiyatları çok uygundu,tavsiye ederim Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2011
xxxxxxxxxx facebookta da aratabi,lirsiniz. arkadaşımın düğün fotoğraflarını çekti,benimle aynı gün başka bir doğuma geldi he mde yakınımdaki hastaneye,biz de anadolu yakasındayız ve fiyatları çok uygundu,tavsiye ederim