- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
murat yayınları iyidir.Kizlar ek kaynak ile sinavlara hazirlanan var mi. ? Murat yayinlari nasil. Özellikle arapça dersi için yardim bekliyorum sizden. Ek kaynak faydali olur mu. ? Nasil basarili olabilirim arapca da..
Kaynak ozellikle soru bankasi bazinda demek istedim. Faydasi olmaz mi. Arapca soru bankasi alsam. Murat yayinlarinin. Pekişir diye düşündüm..murat yayınları iyidir.
ama arapça için kaynak değil de video izlemenizi öneririm.
olur tabi de arapça için ayrı bir kitap almaya gerek yok.zaten murat yayınlarının dönemlik kalınca bir kitabı var.konu özetli.içinde yeterli soru da var.Kaynak ozellikle soru bankasi bazinda demek istedim. Faydasi olmaz mi. Arapca soru bankasi alsam. Murat yayinlarinin. Pekişir diye düşündüm..
Aynen konu ozetli soru bankasi... videolara calisiyorum zatenolur tabi de arapça için ayrı bir kitap almaya gerek yok.zaten murat yayınlarının dönemlik kalınca bir kitabı var.konu özetli.içinde yeterli soru da var.
aslolan konuyu anlamak Arapçada.soru çözümü ikinci sırada.o yüzden bence ilk önce ders videoları sonrasında örnek sorular ve çıkmış sorular.
Bende o dertteyimmmMrhb bende ikinci sinifim fakat arapcdan bende cok zorlaniyorum halen aslinda kursa gitsem yapabiliecegim bir ders ama yerim hicccc musait degil kurs murs yookkkk
sor bakalım biliyorsak cevaplarız=)Kizlar arapca da yardımcı olabilecek var mi? Bazi sorularim var ... arapca 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?