• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anadolu yakası doktor tavsiyesi

duygutbk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.233
59
363
35
bayanlar 5 aydır çamlıca medıcanaya gıdıyorum doktrum sıbel hnım yaptrmadıgım tetkik kalmadı fakat hala gebe kalmıs degılım bu arada folık asıt hıc doktrum önermdı bnde sormadım acaba bunu içmek bukadr önemlimidir.birde sizden cok rtica edyorum bana bı doktr tavsıyesınde bulunun ya cok arada kaldım bu ay doktra gtmeme kararı aldım cunku cok ılgılendıgını dusunmuyorum butun ılgısı gebelere doktr hanımn yardımcı olun lütfen :(

Folik Asit gebe kalmak isteyenlerin olmazsa olmazi artik. Hatta gebelikten 6 ay once baslanmasi tavsiyeediliyor.

Ben de bu yoldayim. Bahceci'ye gidiyorum. Onlarin teknigi adim adim ve paragoz degiller. Doktorum bana insallah bir an evvel hamile kalirsin da tedaviye gerek kalmaz dedi. Dusun doktor boyle der mi? Herseyi tek tek oyle guzel anlatiyor ki. Oraya gidip de hamile kalmayani gormedim ama tabi kendi cevremden bahsediyorum.

Ben simdi on kontrolleri yaptirdim ve hemen folik asit alip almadigimi sordu. Bu arada esinden de test istiyor tabi. Test sonucu yanimdaydi gosterdim. Sirada hormon testi var ondan sonra gerekli gorurse rahim filmi ve soruna gore 3 ay iyilestirme verdi. Bu 3 ayda olmazsa asilama o da olmazsa tup bebek ki biz tupe kadar gelirsek vazgecmeyi dusunuyoruz. Bu arada doktorum guvenc karlikaya.

Back
X