anadolu yakası doktor ve hastane tavsiyeleriniz acilll kızlar........

nutella61

ÇokoPRENSİM....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
116
0
46
İstanbul
2 buçuk aylık hamileyim bundan önce nisa hastanesi yeniibosna da alev hanım a gidiyordum fakat çekmeköyde oturduğum için acilen yeni bir doktora ihtiyacım var aslında doktorumdan çok memnunum ama mecburum doğumda karşya nasıl yetişicem:))))))ayrıca bayan doktor tercihim yardımlarınızı bekliyorum duyarlı anneler ve anne adayları....

Son düzenleme:

merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
anadolu yakasında medipol hastanesi ve sema ovalı var çok iyi bir doktordur kendisi şiddetle tavsiye ederim

merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
anadolu yakasında medipol hastanesi ve sema ovalı var çok iyi bir doktordur kendisi şiddetle tavsiye ederim

aminnn çok teşekkür ederim dilekleriniz için...medipol sanırım kadıköyde ben çekmeköydeyim nasıl olur bilmiyoru siz hamilemisiniz yoksa orda mı doğum yaptınız???

aminnn çok teşekkür ederim dilekleriniz için...medipol sanırım kadıköyde ben çekmeköydeyim nasıl olur bilmiyoru siz hamilemisiniz yoksa orda mı doğum yaptınız???

hamile deilim canım ama 7 aylık bebeğim var ve doktorum sema hanımdı orda doğum yaptım çok memnun kaldım o doktoru herkes bilir tavsiye ederim

canım ben göztepe medical parkta kadın doğumcu mehtap yazıcıoğlu benden sonra tavsiyem üzerine 4 arkadaşım daha doğum yaptılar çok memnun kaldılar.

canım bende 7+4 günlük gebeyim ben avrupa yakasında oturuyorum ama kavacık medistate ye gidiyorum daha doğrusu iki defa gittim daha.bi arkadaşımın kardeşi sultan hanıma gidiyormuş 3 senedir o tavsiye etti ama diğer kadın doğumcularda iyi diye duydum.ben şimdilik deneme aşamasındayım sultan hanımda geyet olumlu sıcak biri.umarım yardımcı olabilmişimdir : )

medistate bana çok yakın canım saol yardımın için bende mecburen denicem galiba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…